Evo malo relaksacije i da se podsjetim sta je u masini. Oprana spuzva filtera zraka u mjesavini, prekontroliran prijenos. Danas sam prvi put provozao Monsumke. Za sada imam samo rijeci hvale, vec sam ja to testirao na padavicarskim podlogama i bogami - grize. U skladu s ocekivanjima, jedino ne znam koliko dugo i to pratim.
Ovo je setup koji se vozi vec dugo:
✓Leovince ZXR duga grana
✓Malossi Multivar 2000 i 6.0gr rolice, oem razbusene
✓Mitsuboshi remen 811x18.5, trenitno na 17.95mm
✓Ditech polutka, izvadio sam sajbicu ispod kvacila sada
✓Malossi bijeli centralni, onaj malo tvrdji
✓Serijsko kvacilo sa serijskim fedrima i zvono
✓Malossi Red Sponge, to treba zamjenit, na srecu minimno propustanje cestica sam zapazio, i ne treba mi filter zraka koji skracuje vijek masini.
Kvacilo podmazano, milina, nema tresnje vibracija, turazica je pristuna i sa serijskim oprugama, ne osjeti se gubitak, zapravo zanemariv je naspram bebfita koji znaju jako iritirati
Ove su opruge bile ekvivalent malossi crnima, sada sam stavio serijske, nema potrebe jer je i remen smanjene sirine.
Ova Ditech polutka bas fino pisa mast od pocetka, neda mi se to rijesavat, samo sam tutnuo malo masti i dobro je.
Ovo su 7.5 piaggio roze OEM rolice, razbusene na tocno 6.0grama, izvagao sam. Sve ocistio i podmazao, ukljucujuci rolice, te vodilice variomata.
Provjera trenutne sirine remena, osjeti se pad krajnje za 5gpsa ...
Izmjerio sam i precizno GPS brzine.
Evo i vidio, ja prezadovoljan, s tim da bi trebalo tutnut duzu getribu. Kad god sjednem na ovog Nrga, jednkstavno sve ostalo gubi smisao, skuter tako fino ide za 50ccm, ne zajebava, ne haba se, toliko je zahvalan i uvijek ista prica, meni je ovo sasvim dovoljno. Jedino na tom skuteru osjetim onaj kick, dok kod onih pretovarenih skutera jednkstavno to ne postoji, poklopi ga masa.
I ide na zadnji bez muke
90 do nadvoznjaka, fino drzi brzinu i dok se penje, te 96 niz isti, a drzi 94gpsa na ravom kad se zalegnem, a uspravan 87gpsa.
Vapi za duzom getribom.
Sljedeci check se ocekuje u jesen ili pocetkom iduce sezone. Prednje plocice su na 1/4, jos malo i idu nove, EBC sinter.