Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Nrg Purejet 50 +40000km

<< < (3/22) > >>

Corector:
Zanimljivo je to, ljudi ti cuvaju skuter godinama, a nemocni su sami ga sloziti... Jbg tako je ispalo, i sumnjam da ce se vise ikada ponoviti da cijela serija tako odstoji.

@dario, od trice ti lako ide. Ja sam te lece uvijek bez ikakvih komplikacija trpao unutra. Za ledicu uzet XHP50 i rijsena stvar.

Corector:
Situacija danas

Odradjen samo jedan redovni servis i ustelavanje prijenosa do kraja, setup je:
- malossi multivar 2000 i 6gr rolice
- mitsuboshi 811x18.5mm remen
- malossi zeleni centralni
- leovince dugi ZX
- ispoliran bendix da ne unistava remen

Nemam sliku sad kak je ispolirano, ali evo kako brusim

Da imam duzu getribu, stavio bih, jer do 90gpsa samo nabire, evo log maksimalne brzine s gore navedenim setupom

Samo gassss :headbang:

Ovdje je u drustvu Malossi Runnerice od prije 2 dana

I evo par slika iz proslosti, prednje plocice sam mijenjao, gume Bridgestione Hoop,  i probe auspuha...
ventilator i kruna se rasklimaju, tome treba stati na kraj

ociste se dodirne povrsine

zamjesa se 2K ljepilo

nanese se na plastiku

i kruna se umoci u ljepilo i u dosjed u ventilatoru, ja stavim uteg u obliku osovine opterecen gedorama i ostavim da odstoji 24h

Skinuta je blokada usisa, i stavljena odblokirana mapa

Ovdje je prikazan postupak kako uciniti ventilator na piaggiu vjecnim (radi vec 2 godine na ne znam koliko skutera....)

Corector:
Posto sam postao EXTREMAN fan linearnih polutki, extremno brzo sam nasao Đoleta koji je uvijek spreman za kombinacije. Tako da upravo oplemenjujem i Crnu Energiju, jos samo getriba 7% i ima da ga se ispostuje u klasi 50 jer bi mogla pasti i Yasuncad, posto imam jos  jednog asa kojeg treba iskoristiti :toothy10:

Danas opet struzem, Vol. 2, VISI nivo  :headbang:

Sljedece je Elystarce Purejet s apgrejdom  :toothy10:

dario007:
Kako sam znao da ce ispasti ovakav ishod.Da bus ti to upasirao na sve skutere,jbt sad moram traziti polutke dok ne postanu cijenjena roba :D

Rijesi si samo one sajbice koje distanciraju kvacilo 0.6-0.7mm jer se onda polutka extra otvori i omogucuje zescu krajnju. :)

Na serijali idi sa zelenim federom,na toj polutki nebus imao pad okretaja da bez federa vozis  :headbang:

Corector:
Evo stavio sam,j#bote parok pa i ovaj mi trazi mrvu lakse rolice, skuter ide PREJEBENOFENOMENALNO i brasnari ko da ima vraziju MOC :headbang:

j#bo majku al purejet 50 ide prefino,to ce mi biti vecni setup i uvijek cu biti zadovoljan s tim 50 oem agregatom,bolji i izdrzljiviji ne postoji  :headbang:

Moram si staviti sajbicu 0.7mm da se polutke jos rasire, sam sve vidio :happy8:

Evo, otokario ispolirao

Nabacio na zamorce u istoj postavci

I FIRST RIDE MRALEEE JER PUREJET IMA MOC, zacudilo me kako mocno nabire niz nadvoznjak, tu brzinu imam i na ravnom,samo stignem sve aute pa im j**** mater.

Tagovi: purejet ima moc, purejet dobio novu moc, preskocio auto s 50ccm na 70kmh ko veverica granu,

Bata Tomi, Spavas li mirno? :toothy12:

Pa jbt, mogla bi se nabaciti i TGB linearna remenica na piaggio od 123mm, ionako remen stoji 8mm duboko u originalu.

I ova pedesetka susa na 70kmh, iznenadio sam se kad sam poceo preticsti auto,reko necu brzo idem, i dam gasa kad ono MOC se osjeca, i preskocim auto ko veverica granu. :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju