Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Nrg Purejet 50 +40000km
Zigas:
Od purejeta u zbirki ti fali Aprilia SR 50 R. Šteta, da ja moje ne prodajem ;D
Corector:
--- Citat: aragonY - 21 Studeni, 2017, 18:44:59 ---Vrag te nosio da li je moguće da ovako izgleda skuter iz 2003. godine :o :o :o
Mora da ga je neki deda čuvao pod dekicom u garaži za tebe :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Jesi sad shvatio pojam zamorce? :toothy12:
--- Citat: kos7 - 21 Studeni, 2017, 20:39:07 ---mrale, sve se mislim da konvertujem svoje zamorce na ajnspric, pa da se konacno prikljucim klubu vecnih veverica
--- Kraj citata ---
Mralee,tko se dugo misli, taj si skoci u stomak :laughing7:
--- Citat: ajlavsrku - 21 Studeni, 2017, 21:07:17 ---Mislim se da maknen vx masinu pa da mi slozis sp180 na ajnspric,gustan citat ove objave o anjspricu zadnje vrime kako ih lipo srocis :toothy12:
--- Kraj citata ---
Na vx-a stekaj quasara , ali samo zbog vece snage :icon_biggrin:
--- Citat: dario007 - 21 Studeni, 2017, 21:13:52 ---Daj malo o svjetlima napisi,vidio sam na meetu da je neki xenon gore...
Inace skut je ko iz salona :)
--- Kraj citata ---
Kod nrga se lako utrpaju lece, kakve god. Jer ima onu plasticnu platformu s 2 rupe za lecu pa se naserafis gore i radi ti i stelanje. Unutra je xenon, ali treba led ubaciti i bilo bi super.
Cak imam jos jednu lecu i mogucnost da ubacim 2 vrlo jake ledice i da nrg ubija kao nikad. Al mi se neda,ine vozi se bas nesto po noci.
--- Citat: Zigas - 22 Studeni, 2017, 00:17:10 ---Od purejeta u zbirki ti fali Aprilia SR 50 R. Šteta, da ja moje ne prodajem ;D
--- Kraj citata ---
Skoro sam imao jednu. Nisam htio otici danas, cekao sam par dana i by by. Ali meni ne pase, imao sam karburatorku slicnu tvojoj,makar mi je ova tvoja extra, bas izgleda mocno i besprijekorno.
dario007:
Moram sebi neku normalnu kombinaciju slozit,nisam jos ni gledao sto se da napraviti.Ja sam imao na umu lecu od maglenke golfa 3 a cak imam doma i far neke toyote koji ima xenon lecu.Moram ga raspilit pa vidjeti jel bi se to dalo pripasati pa neku ledicu natrpat unutra jer je ovo serijsko kriminal... :dontknow:
ajlavsrku:
--- Citat: dario007 - 22 Studeni, 2017, 01:44:34 ---Moram sebi neku normalnu kombinaciju slozit,nisam jos ni gledao sto se da napraviti.Ja sam imao na umu lecu od maglenke golfa 3 a cak imam doma i far neke toyote koji ima xenon lecu.Moram ga raspilit pa vidjeti jel bi se to dalo pripasati pa neku ledicu natrpat unutra jer je ovo serijsko kriminal... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Jel ti se da izmjerit kolika je leca maglenke od trice? Volia bi sebi na runnera ubacit lecu,al neznan kako pocet da ne izjeben sve a neda mi se sigurno kupit dva tri fara pa kemijat a nean ni vrimena nikako,najradje bi platia da znan da ce mi neko slozit da je pic pic :D
Za quasara ni znanja ni vrimena,a i nije da me dzep svrbi,zasad vx majka :D
Tomi_ZG:
--- Citat: kos7 - 21 Studeni, 2017, 20:39:07 ---sve se mislim da konvertujem svoje zamorce na ajnspric
--- Kraj citata ---
Bokte odlepio si,nemoj da te moram krstit ovako :laughing7:
--- Citat: aragonY - 21 Studeni, 2017, 18:44:59 ---Vrag te nosio da li je moguće da ovako izgleda skuter iz 2003. godine :o :o :o
--- Kraj citata ---
Ovak jedino može izgledat skuter sa pj agregatom,jer dok su karbosi vozili on je neispravan ležao u garaži ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju