Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
matija84m:
SKF poliamid sam stavil na serijalu i voze vec godinama. Tako da nisu losi. Vjerojatno bolji nego taiwanci.
A na puri ce durat nemas brige
Zigas:
Pa razmislio sam. Ne možeš ima dva puta takve sreče, da termogrupa preživi. ::)
matija84m:
Pametno.
Dobra je to varianta sa poliamidom. Iako su se neki zalili na kvalitetu pa se sada najvise guraju koyo japan.
Ali nevidim razlog zasto poliamid nebi valjal. Bugar je ali opet ce vozit.
Ugradnja je sa grijanjem u ulju, pa mozda i to ljudima komplicira ugradnjui bjeze od poliamida.
dario007:
Kompliciras si zivot sa SKF poliamidima,ako je nesto van balansa rasipat ce se i keramicki lezaj sta se toga tice.
SKF poliamide sam imao i provrtili su u dosjedima.Koji je tocno krivac bio ne znam,a ugradnja je duplo kompliciranija.
Od tad vozim Koyo Japan i nikad ni jedan nije otisao,ni meni ni drugima kojima sam ugrađivao.
Ti si upozorenje sa lezaja u vidu zvuka imao,tako da nije kavez pukao nenadano i bzvz.
Corector:
Ajde Ziga ovako, ja cu otici tu kod nas i kupiti cu Koyo lezaje, i lijepo se zaletim do Jesenica na Dolenjskem, i posaljem ti preko Slovenske poste, posto ova Hrvatska naplacuje 20 eura minimalno, a garant ce razbiti lezaje dok se budu premetacili jedno 20 dana, a mozda i vise pa riskiramo sezonu hehe
Volio bi da ti se mogu bar nekako oduzit posto si bio extreman domacin :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju