Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (93/119) > >>

Tomi_ZG:
Ajde nek je replika preživjela,sad usput poturpijaj ispuh na 40mm po najnovijoj tuning modi  :laughing7:

Zigas:

--- Citat: dario007 - 14 Lipanj, 2020, 22:48:24 ---Skrenuo bih paznju da provjeris dosjede lezaja u bloku,zna se desiti kad lezaj cvika da ga okrene u dosjedu i tada je blok za smece.
Provjeris na nacin da stari rabljeni lezaj probas potuckati na suho u dosjed(bez grijanja).Ako tako odmjerenim udarcima(ne nabijat ko krvnik,nego potuckati lagano)uspijes nabiti lezaje u dosjed,tad ti blok nece biti upotrebljiv.
Ovo govorim jer vidim da su lezaji ostali na radilici,a isto tako vidim i neke blage oziljke na dosjedu.

Kakav je drugi lager?
Radio sam generalku na jednoj masini sa 8500km,lageri su ruzili kao i tvoji,isto KBC Korea,skuter cista serijala od prvog vlasnika.

--- Kraj citata ---

Drugi je ko nov. A taj na strani varitora mi se čini nije okrenuo u bloku. Stavio sam i sliku tog dosjeda i na oko izgleda OK. A jako bi bilo čudno, da ga nebi okrenulo. Testirat ču na tvoj način. Test če pokazat, ako je OK. Da ne igram loto mislim, da ču koristit moj blok koji je 100% OK.

Zigas:

--- Citat: Tomi_ZG - 14 Lipanj, 2020, 23:10:43 ---Ajde nek je replika preživjela,sad usput poturpijaj ispuh na 40mm po najnovijoj tuning modi  :laughing7:

--- Kraj citata ---

To je stara metoda sad je 42,5mm. I rolice su se digle iz 4g na 4,8g za start. :headbang:

Corector:
A vidis, u stare purejete su ubacivali NTN Japan. To je 2003 godina. Na ovima od 2005 godine su vec poceli stediti, a generalno su se svi proizvodjaci nakon 2003 godine prebacili na jeftinije dobavljace opcenito svega, od tad je sve krenulo lagano nizbrdo.

Zigas:

--- Citat: Zigas - 14 Lipanj, 2020, 18:27:55 ---
--- Citat: Zacvikani - 14 Lipanj, 2020, 18:18:44 ---Osobno uvjek i samo skf poliamid. Ne dolazi do raspada cijele masine.

--- Kraj citata ---

Tamo gde sam naručio isto su mi tupili za taj SKF, a receno mi je bilo samo NTN ili Koyo. Šteta, da si mi prije rekao i uzeo bi taj SKF. Ali nema neke veze, bit če i to OK.

P.S. Kde imaš film od nedjelje.

--- Kraj citata ---

Nisu mi još slali i promjenio sam za SKF poliamid...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju