Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (75/119) > >>

Corector:
A jesi prirubnicu prosirio iznutra? Jer ako nisi, onda bi trebao zastucati.

Imam ti onaj TPS od Jet Forcea 125, ako ce ti ovo biti bez greske, dobiti ces ga.

Zigas:
I kako radi kad vratim 20mm TPS

Pa kažem zanimivo je, da samo na mirnost rada utiče i da ne puca kad konstantno vozim na nižim okretajima, izmedju 7000 i 8000 rpm. Na pun gas ide identično.

I da na širokom djelu je prirubnica proširena ali ne idelno. to si dvije cjevi identične dužine. Toliko koliko na jednoj strani ide van je na drugoj povučena. Nije idealno ali za test je OK.

matija84m:
Namucit ce tebe taj pjurejet ::)

Cini se da je najbolje slozit dr evo i vozit se. Ili tako neki obicni base, nista jace ne pokusavat. :dontknow:

Zigas:

--- Citat: matija84m - 28 Ožujak, 2020, 18:17:29 ---Namucit ce tebe taj pjurejet ::)

Cini se da je najbolje slozit dr evo i vozit se. Ili tako neki obicni base, nista jace ne pokusavat. :dontknow:

--- Kraj citata ---

Imam još u super stanju malossi sporta, koga u sat i po sklopim i podešen je u 99,9% i ide oko 100gps. Samo gde je onda fora. Prije sam iskreno sve po malo kopirao i bio na varnoj strani, da če sve bitu ufaženo.

I tu sada znam, da ako samo malo spustim pritisak, dobijem miran rad i ne puca na manjim okretajima i znam da je na 8800-8900 najjači. I tako dobijem isti momenat ko na sportu i malo više snage. A zašto bi tu stao. Sada trebam sam nešto pretestirat. Umjesto večeg TPS je i varijanta sa ventilatorom od AC pa neka gura taj manjko zraka. I to če jednog dana bit na testu, pa me Korona jebe, jer su svi odpadi za zatvoreni. Isto bi trebao još sa hladnijom svječicom (9) probat i isto su svi zatvoreni.

Mislim, da nas je dosta tu na forumu, kojima smeta imati sve po protokolu ;D

giannelli:
Ovakva je moja SRka imala boju kada sam kupio novu 2007e. I stvarno izgleda ocuvano i uredno.

Sto se tice tuninga Factory SR-a, skidam kapu.

Tiha patnja mi je imati jednog Purejet-a ili jos jednu srku Factory, jer su to bas nimalo ne razumijem.  :o

Vidjeh neki dan da su proizvodili Vespu Purejet. E to bi bila baza.

Odoh malo offtopic. Bas me zanima kako ce se dalje odvijati projekt.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju