Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Zigas:
Da i to osjetno.
To pravi razliku u konačni brzini onima, koji koriste original ili dužino originalnog remen.
PchelaUbica:
Jbt bas cudno. Ja iam od piaggia starog polutke i stage6 OR se vise nekako otvara, idem bas pogledat
Ovdje je razlika bas ocigledna
Zigas:
--- Citat: PchelaUbica - 20 Ožujak, 2020, 13:37:19 ---Jbt bas cudno. Ja iam od piaggia starog polutke i stage6 OR se vise nekako otvara, idem bas pogledat
Ovdje je razlika bas ocigledna
--- Kraj citata ---
Ista je razlika i kad se sklopi. Za istu mjeru je uži OR. Zato ima OR duži remen, da stoji/izgura visoko u polutke i kad je potrošen.
Da se razumjemo, nije to kritika za Malossi. Kad se premjeri sve što ide u kompletu OR (MHR variator, MHR OR polutke i OR remen) sve je logično i pravi posao. Ali kak Dario007 i drugi kažu. To valja od midrace dalje, sa malim prilagodjenjem u smislu mekšeg federa. A OR je u bistvu pravljen za highend, gde se koristi jači feder. Zato MHR znači Malossi Hyper Racing
PchelaUbica:
Ima smisla jbga. Bas ono kao sto si rekao za deltu nekidan
Zigas:
Corectore trebam veči TPS. Napravijo sam nov skoro 23mm TPS. Radi savršeno u leru a sa 20 origial nemirno. U vožnji i nema nekih razlika na moči ali ni u jednom primeru ne zapuca i mogu vozit i na manjim okretajima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju