Razmišljam, da možda odustanem i od 7% duljeg. Nema večeg gusta, kad na semaforu puštam jače skutere in motore. Kod kuče imam Apriliju Leonardo 150 4t sa Malossi multivarom i ispušnim lancem prerađenim od Yamahe R1, a kod starta od 0-30km/h sam za dužinu skutera izpred, kod 50 km/h još pola skutera, tek kod 70-75km/h smo negde zajedno i onda ona polako ide dalje.
Ja sam na slabijem midraceu (mhr replika kit, yasuni R spuh, 19 karb) isprobao 7, 15 i 21 % dulji prijenos.
Vratio serijski nakon probe. Start je bio bolji (ocekivano), a krajnja koja je bila 10tak manja mi nije igrala ulogu (i sa serijskom getribom sam na GPSu "vrtio" 105 kmh uspravno sjedeci, a visok sam 192cm i zapravo sam zracna kocnica)
btw, dulje getribe su mi davale vecu krajnju samo ako bi se sagnuo, jer otpor zraka je bio najveci neprijatelj max brzine
Max kaj sam izmjerio na ravnom, bez vjetra, je bilo sa 15% produljenjem - sagnut sam nabrao 125 km/h nakon duuuuuugacke ravnice (GPS). Tak da mi je i dan danas zanimljivo kak serijale idu 100+