Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Zigas:
Još uvjek čekam na nove federa kvačila jer je opet jedan majstor z****o i naručijo pogrešne. Slao sam mu kodu koje nek naruči a on naručijo one za deltu sa utegama. Prošli put je z****o kad sam čekao na rolice, još prije mi prodao šajbice za podlaganje bolcne sa 13mm rupom...
Nema veze.. pokušao uštelat štart sa tim što imam. Otišlo pola dana a naučio sam jednu stvar. Kvačilo Fly kad je hladno hvata na 5000rpm i start je brutalan, kad se ugrije hvata več od 3000rpm. Radi isto ko racing kočnice koje isto hladne ne rade OK. Remen još uvjek struže po bendiksu i bloku, pa sam ga malo obradijo. Promjenio sam brisače na diteck polutki sa brisačima od piaggia, jer su malo puštali mast.
Zaključak je, da je MHR mulivar + kevlar + 7% duža getriba ko rodjena za 70ccm sport. Danas sam na testu vozijo u koloni avtomobila max 103km/h po satu u uspravnom položaju (-3 do 4 kmh/h gpsa), a 85 km/h ide sa 8000 rpm baš lagano.
Set up mislim, da če završit sa malossi zelenim fedrima za Fly, 0,5 mm šajbica na bolcni, i rolicama 7,0-7,2g.
dario007:
Federi za deltu/fly su isti,sad je samo pitanje jel narucio obican ili mhr set,mhr su oni tvrdi crveni,plavi i crni
Zigas:
E baš te je naručijo. Zato sam mu rekao kodu i još koje boje su. Ja trebam sport set.
Corector:
Ajde molim te prati potrosnju sirine remena, jer ja sam vec LUD LUD LUD, otkako znam za piaggio remeni se doslovno tope. U 1000km vec imam osjetan pad krajnje brzine.
Dosao sam do zakljucka da se remeni brzo trose zbog veceg opterecenja i punog gasa. Jer svi ljudi koji subse lagano vozili i nisu forsirali motor, imaju remenje preko 10000km kao novo.
Pravi kevlar mi je posljednja nada.
PchelaUbica:
Mrale uzmi polini remen (drive belt , speed belt, tako nesto sta ima), ja sam prezadovoljan sa potrosnjom. A znas kakav je mina prijenos..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju