Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Zigas:
Ja imam kvačilo Malossi Fly sa bjelim fedrima a prije toga original sa Malossi crnim federma. Po Malossiju bi trebalo biti isto ali u realnosti nije. Fly hvata malo prije sa mutivarom 2000 i tamo mi odgovaralo, sa multivarom MHR team i Kevlrom još malo prije. Start je i kod mene bolji ali mislim ako bi kvačilo počelo da hvata na 4000 in prima na 5000rpm bi bijo još bolji. Sada počne da hvata malo iznad 3000rpm i prima malo iznad 4000rpm :nono: nije 100% ok, ali je svejedno bolje nego sa multivarom 2000.
tdj595:
Moze biti da fly hvata nize od serijskog jer je novo, ima vise mesa na paknama. A i meni mozda ima smisla da s ovim team hvata na malo nizim okretajima zbog sire bolcne i pocetnog polozaja remena, ne znam
Corector:
Aha imas Fly. Onda DA, jer to kvacilo uvijek trazi tvrdje federe od serijsog :icon_thumright:
Dax:
Sad radi sve kako treba,napravio si sve po ps-u i kako ti je receno
Ove kombinacije sa malossi kvacilom nisam probavao jer sam imao polini 3g,ali me i polini trazio dosta tvrde federe
Start si dobio i sa kevlarom jer je malo duzi,a sa duzim remenom imas bolji strart jer stoji vislje u zadnjim polutkama
Ako ti je sad dobro ovako onda ostavi,poslje mozes probat i krace remene,ali ces onda morat prestelat prijenos
Za cistu purjet serijalu ovo sve sta sad imas bi mogla bit najbolja kombinacija
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Zigas:
Pala štela Misterioznog multivara MHR. Na kratko od 6,5g, 7,0g i 7,5 g razlika na ubrzavanju 200 rpm?
1. Malossi multivar MHR team rolice 7,5g, Malossi kevlar, Kvačilo malossi fly bijeli federi hvata prerano, getriba 7% produžena.
Start ne baš nesto, putna brzina super, na ubrzavanju 8500 rpm do cca 70 km/h onda 8800-8900 do krajne,po ravnom 97km/h
(94km/h gps) 8900 rpm u uspravnom položaju, odziv na gas super.
2. Malossi multivar MHR team rolice 7,0g, 0,7 podloška na bolcni, Malossi kevlar, Kvačilo malossi fly bijeli federi, hvata prerano, getriba 7% produžena, odziv na gas super.
Start ne baš nesto, putna brzina manja 3-5km/h, na ubrzavanju 8600 rpm ,po ravnom nisam testirao, odziv na gas super.
3. Malossi multivar MHR team rolice 6,5g, maknuta podloška Malossi kevlar, Kvačilo malossi flybijeli federi hvata prerano, getriba 7% produžena.
Start ne baš nesto, putna brzina slabija , na ubrzavanju 8700 rpm do cca 65 km/h onda 8800-8900 do krajne,po ravnom 92 km/h (89 km/h gps) 8900rpm u uspravnom položaju, odziv na gas super.
4. Malossi multivar MHR team rolice 7,5g, Malossi kevlar, Kvačilo original crni federi, hvata malo kasnije ali još malo prerano, getriba 7% produžena.
Start skoro ko prije, bez produzene getribe i multivarom 2000, putna brzina super, na ubrzavanju 8500 rpm do cca 70 km/h onda 8800-8900 do krajne,po ravnom 97km/h (94km/h gps) 8900 rpm u uspravnom položaju, odziv na gas super.
MHR team multivar i Malossi kevlar overrange je zakon. Za start pišem, da je slab, ali je uz pad okretaja gde hvata kvačilo bolji od Multivara 2000 gde hvata idealno. Jer ima MHR team veču bolcnu i Kevlar overrange puno duži to utiče na razmerje i kvačilo treba jače federe. Izlaznost remena je brutalna. Na sliki je bio marker ipred 01. Na zadnoj sliki se vidi, da remen struže po zaštitni gumi od crijeva uljne. Remen mi struže po bendiksu, smanijo sam ga kolko je išlo, a planiram potpuno skinuti onaj največi prsten.
Naručit ču druge federe kvačila i to je to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju