Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (25/119) > >>

Zigas:

--- Citat: Corector - 17 Ožujak, 2019, 09:20:00 ---I ja imam 7%, dobrodosao u klub :toothy9:

Sad moramo neki boost sloziti, malossi elektronika + veci pritisak i ventilator :toothy10:

--- Kraj citata ---

Još nisi složijo.  :jerk:

Corector:
Kad stavljas jednu po jednu stvar onda je i najzabavnije.

Ja sam umoran Mrale, preforsiran sam i gust je postao tlaka i dosadna svakodnevnoca. Tek kad se oporavim onda cu razmatrati experimentiranja kojoh sam jako puno odradio za purejeta, a to su sve projekti gdje moras sam probijati led i nosta nije igra na sigurno pa te to extremno i zestoko potrosi, pa moras ostati jak kad nesto ne ide i ne ide da izguras do kraja i ne popizdis.

Zigas:
Malossi multivar MHR Team, potokaren za 0,52mm, čeka na moje slobodno vrijeme za ugradnju.

Zigas:
Ugradjen Malossi MHR team i malossi kevlar. Setup je sledeči. Maknuta podloška 0,7mm izpod kvačila, stavljen novi ljubičasti feder +TC, 7,5g rolice.

Start traži tvrdje federe kvačila (imam malossi fly bjeli federi = crni za original), jer je počeo hvatat oko 4000rpm a prije na 5000rpm, ali je svejedno jako dobar, jer imam sad 7% dužu getribu, rolice treba lakše za 0,3g jer je ubrzavanje na 8550 a idealno bi bilo 8800rpm. Ima vise momenta, bolje nabire ima vislje putne brzine. Jako lako sam na jednom odseku ceste na 90 km/h, gde sam prije imao max. 83 km/h (bez 7%+ getribe i MHR), odziv na gas je brutalan.  :notworthy:

Još malo štele i bit če :icon_thumright:

Corector:
Meni je start jos bolji s MHR, tako da me zbunjuje kako tebi trazi bijele federe, a jos sam stavio i teze rolice :icon_scratch:

Bas me zanima na kojem ces setupu zavrsit :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju