Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
SF2 Freak:
--- Citat: Corector - 26 Veljača, 2019, 07:38:11 ---Trebalo bi saznati koji je promjer tog Dopplera, ne cini se kao "oversize"
--- Kraj citata ---
Nazalost i nije oversize. 95-98mm
Zigas:
Danas se ugradila produžena getriba za koju se moram zahvalit Daxu. Getriba je sa primarom od Zipa i s tim sam dobio 7% produženje. Skoro, da sam ne mogu da verujem, jer sam bio skeptičan oko toga. Imam dvije testne dionice, koje idu u brdo i u oba dva primera imam potpuno iste brzine +- 1km/h, što je za moje puteve super podatak. Krajnu skoro, da ne trabam, ali na jednom rijetkom ravno delu, kojeg imam moja je brzina prije bila po satu oko 84 km/h a sada 91 km/h. U glavnom jako sam zadovoljan rezultatom.
Dax:
Opaaaa jesi je ufazio
Tu je i Dario007 odigrao ulogu da ju kupis preko mene,hvala i njemu!
Ta 7% getriba je odlicna za serijale i base,ali sa dobrim variomatom cak daje se da vizit i midrace
Jel si stavio i mhr teem vario i dali si na njemu napravio kako sam rekao?
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Corector:
I ja imam 7%, dobrodosao u klub :toothy9:
Sad moramo neki boost sloziti, malossi elektronika + veci pritisak i ventilator :toothy10:
Zigas:
Dax hvala na upozorenju.
Hvala Dario²!
Prvo sam stavijo getribu, i maknuo onu šajbicu izpod kvačila.
MHR team ide prvo do tokara, po tvom prijedlogu. Imao neke komplikacije kod narudjbe težih valcna. Ali u svakom primeru, kod tuninga sam se naučio, da treba stavljat stvari jedan po jedan, da znaš koliko utječe samo jedna stvar. Ako nešto ne valja tačno znaš gde si pogriješio. Ima i iznimka, gde jedna stvar bez druge ne rade dobro. U tom primeru, bi vjerovatno stavijo sve od jednom ako bi imao sve sredjeno. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju