Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
Poggiali:
Danas me zezao donji dio lezaja vilice... nisam imal cime izbit, pa sam vario neku stangu pa je tak izaslo... poceo slagati polako... cekam da mi stignu crijeva goriva...
Poggiali:
Jucer sam rijesil instalaciju, danas sam sklapao, podmazao puz, promjenio ulje u kocnici, strugao prednji blatobran, al mi se ne svidja ovaj glossy finish, moram skuzit cime ga matirati.. mislim da cu uzet grublju vunu... iii veceras je malecki zapalio :toothy3: Osjetno manje dimi nego kad sam ga kupio i sad se ne gusi na dodavanje gasa, vec fino razvrtava.. al na zalost probano je samo na nogari :happy8: Sutra stavljam ostatak plastika, ali cekam jos sijalice i crijeva.. da bar sutra dodje, pa da sve zavrsim...
zvonkec92:
Lajk, bit ce ljepsa nego nova u ducanu..
Poggiali:
Fala :D Budemo vidli... samo da se zavrsi, moram sad resit kapanje frge ... stalno nekaj novo dodje
Poggiali:
Danas sam manje vise slozio skut... ostao je zadnji kraj... Super mega ledica je izgorila nakon 2 minute kako sam upalio skuter :/ Sad ne znam da nije radi toga, kaj jos nijedno drugo svjetlo nije bilo spojeno ?
Nego par pitanja.. kad je rucica coka povuecan gore, onda je cok ugasen ? Nisam nikad vozio nis sa cokom, pa ne znam... i na frgi su 2 srafica... pretpostavljam da je onaj blize filteru za zrak, a ovaj drugi bi trebao biti za ler? Taj drugi kad vrtim nista se ne dogadja :/ Kak stelam onda ler?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju