Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.

<< < (14/120) > >>

Poggiali:
haha, a ne znam, da je vise para, bilo bi to sve jos bolje, jer bi pol stvari dao pjeskarit i plastificirat, al ajd  :icon_biggrin:
Al definitivno je lakse odrzavat skuter kad je tvornica stanje, jer kad se svasta zapece, onda se duplobrze hvata jos gore sveg i svaceg i onda nikad ne ocistis kak treba :) Beva recimo cistim svake 2-3 voznje, i to mi treba 15 minuta, a da ga ne cistim mjesec dana, nebi mi ni 3 sata bilo dosta

Htel bi si nabavit onaj kofer/kompresor, samo da ispuhujem iz teze dostupnih mjesta  :toothy11:

Poggiali:
Malo je zatoplilo, pa sam izvuko traktorcica na cestu, i napravio par slika da se ne uvrijedi  :toothy3: Cim rijesim Rally, moram ga oprat. Makar stoji u zatvorenom svejedno prasine napada, a i ceste nisu jos 100% suhe, bljak :/

ajlavsrku:
A di je rukohvat :)

Poggiali:
Rukohvat? Ahm mislis ono iza di kofer dodje? To sam maknuo, nekak mi je prevelik za zadnji kraj i sakriva mi svetlo... ne uklapa mi se sa oblinama  :toothy11:

Poggiali:
Danas dosle neke sitnice... al cekam jos sijalice i crijeva i jos neke sitnice...
Inace ova led glavna svjetli valjda duplo bolje od one 15w sijalice u koju mozes gledat drito bez da te oci zabole :/
Krenuo za probu farbat donju plastiku, predjem filerom, super, krenem bojom super, i kad sam krenuo bezbojnim, lupim slucajno u stol i padne mi dolje u prasinu i sj**** je do kraja :| sad bi morao sve ispocetka... u pm
Vilica slozena, kablovi ocisceni, na ramu vratio sve zabice... sutra se nadam smontirat vilju i masinu, pa polako krenut sa strujom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju