Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
Poggiali:
Danas sam uglavnom strugal vilicu, i ostalo po 5 pikica udubljenih sa hrdjom na svakom stapu i tri dana sa 120 brusim i neide i neide, i nisam imal grublji nego 90, sa tim sam udesio, al bar sam iskopal hrdju, tak da sad poliranje definitivno otpada, pre grube su....
Sutra budem ih probal rastaviti.. a nemam pojma ni sam kak :D
Takodjer sutra farbam volan i onda cekam neke sitnice, da pocnem sa slaganjem....
aragonY:
Pa nema veze ako je površina vilice sad gruba, sad se samo vraćaš sa gradacijom šmirgl papira ka većem broju i dobiti ćeš ih nazad u "fino" stanje..
Poggiali:
ma 90 sam imao na busilici onaj kruzni papir, sad bi 120 morao rucno, a to ne da ide sporo nego se kontinenti brze micu... to budem ostavio zadrugi put.... ili ak se natjeram sutra po neki finiji papir, pa da busilicom idem... rucno mi se neda.. previse posla, a opet ne znam polirane vilje, koklo dugo im treba dok ne prohrdjaju?
i kolko mi vredi bezbojnim farbati, jel bude stvarno bezbojan i jel bude najmanji kamencic odkvrnuo i opet dobim hrdju :/
aragonY:
Ja bih to ofarbao da sam na tvom mjestu. Ali samo kažem da se da vratiti nazad, ništa nije izgubljeno zato što si koristio P90.
Poggiali:
Za pocetak jedna artistik slika xD
Jucer i danas nisam skoro nis napravil... zajebaval sam se sa rastavljanjem vilice, na desnom stapu izvadim semering, skinem zeger fino izadje, krenem na levi stap, nema boga isusa da izvuce stap... sad il ga je hrdja zaglavila ili postoji zeger al posto nemogu izbit klizac van nemogu do zegera... Uzeo ovu vilju sa skutera, probao rastavit rastavio bez problema... ovu sam i grijao i spricao wdo, rust offom i nis... Pritom tu vilju kaj sam uzeo nisam bas zadovoljan, dosta hrje u nutra, ljuska se krom, jedva da je ista masti ostalo, niko ziv to ne servisira i onda sve ode u k...
Danas sam ocistio rezervar benge, bilo je malo prljavstine i to je to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju