Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.

<< < (10/120) > >>

ajlavsrku:
Desol je slabiji 5 puta nego sta je prije bio,pola kantice prije sican se san potrosia na dvi felge,nosac auspuha,poklopce cilindara kocnica,deklo a sad smo nedavno potrosili pola kantice da bi jedva skinili plastifikaciju sa ruba felgi od auta plus sta smo gratali skoro i tukli miniwashom
Osobno ja nebi mjenja salicu pakni,mozda samo zagladia malo,nareza bi pakne i to je to

aragonY:
Ponijelo tebe ovo sređivanje pošteno  ;D  nisam ni ja ništa bolji, samo onako kažem haha

Ne zamaraj se sa piksom u felgi, ništa to nije, samo nove pakne ako su trenutne loše i super će to biti. Od narezivanja pakni se ništa ne dobije, lično sam isprobao i nikakvu razliku osjetio nisam, kočilo isto kao i prije narezivanja.

ajlavsrku:
Neznam nisam nikad ima nista na dobos al je frend i znan po njemu da je njemu malo bolje kocilo i manje se skupljala prasina sad po svom iskustvu neznam

Tomi_ZG:
Šalica se ne mijenja,teoretski bi se mogla,al to bi bila skuplja pita neg tepsija,a i oni koji bi je mogli napravit i to složit možeš nabrojat na prste jedne ruke

Kaj se tiče karika,ne diraj jer na mini serijali to jako dugo traje,10kkm je nikaj,moje na runneru imaju 43kkm i još pali na zub,sigurno su potrošene samo ti velim za usporedbu,uz to mina oem karike je sranje nabavit,rijetko di ih ima i dođu oko 300kn kaj je abnormalno,znam da je Zvonkec prije  to tražio pa odustao,uz to nisu na svim mina mašinama karike iste debljine,a zamjenske su za đubre

Poggiali:
OK fala decki... a ovu salicu sam mislio radi tih udubljenja, doduse ja kad sam probao skuter zadnja je cvilila cjelu simfoniju, kad sam skinuo paken imaju mesa, ali radi tih riseva se i pakna prilagodila i na paknama su 2  "zubica" koja strse, ali i sama salica je bila ljepljiva i masna mozda je i to pogodovalo zvucnoj kulisi :/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju