Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.

<< < (9/120) > >>

Poggiali:
Dobro, nebum...

Danas se pocela rama farbati..
Dosla mi vilica, al nije bas u kozmetickom stanju, pa sam probal sa nekim sprejem skidat boju, al jako je slab...
Masina je slozena, cekam jos neke sitnice da sklopim do kraja, fale mi pakne  i tak..

aragonY:
Jesi i deklo farbao? Izgleda uredno što jest jest, ne znam za koliko dugo će tako ostati ali na kraju će rally biti za vikend vožnje a nabaviti će se druga mazga za onaj offroad što si spominjao  ;D

Poggiali:
Ne, deklo je original :D haha, ma prvo da ga na nulu dovedem, pa onda polako :D

Poggiali:
Danas sam dovrsil farbanje rame jednu stranu i centralne nogare komplet.. rastavil sam kolko sam mogo sajlu gasa i coka, oprao ih naftom i ostavio da se cjede, na gas sajli se na strani karba napravilo nesto ljepljivo i sporo mi je vracalo sajlu, sad su ko nove...
volan sam posmirglao i iscetkao, i naso sam neku temeljnu kaj se brusi, to sam jednu ruku proso...
ubacio sam nove lagere u prednji kotac, ocistio felgu i smontirao disk
i onda sam se klao sa skidanjem bojesavilice, muka isusova jer tekasol je valjda za vodene bojice skidat, a nedjelja je i nisam nis mogo kupit bolje... sutra idem po neki desol ili dynamitt...

Poggiali:
Stigla mi dizna danas, zavrsil sam volan sa temeljnom, sutra brusenje i bojanje... rama je isto  zavrsena sa hammeritom, uzel sam desol, pa sam premazal drugi put vilju, cini mi se da je deslo slabiji nego sto je bio ranije...
Ocistil sam zadnju felgu, sad me znaima, vidim da ima 2 brazde u krug, pretpostavljam da je to mozda jer genije prije nije mjenjal na vrijeme pakne... jel se da ta salica promjeniti ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju