Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
PchelaUbica:
On ce spojit dva ventilatora sa kompa nek lagano pirkaju unutra :D
Eno moj je jos citav diftung a svaki dan skidam deklo takoder :P
Al ko ga jebe imo ne imo isti kuac
Poggiali:
daj usrali ste mi temu skroz :|
dihtung je tu i da ne prenosi vibracije na srafe tolko, pa je manja sansa da se koji odsrafi... inace stezu se na 11nm, a ne kolko ide
meni se bando nije rastego ni nakon 50km full gasa, ne znam o cem ti pricas :/ I dalje je imao start ko piaggio nikad
zvonkec92:
Pa nemres ga ni rastegnut kad je preslaba masina, bus vidio kad dode kit pa mi javi onda nakon 50km dal ce bit pada performansi, nemru se nikakvi serafi odsersfit to su teorije zavjere a bogami i te vibracije koje spominjes
Poggiali:
gle, ti mozes radit sa svojim stvarima kaj god hoces, i to je tvoja stvar.Isto ko da ides sad nekom objasnjavat zakaj ima retrovizore a ruzni su i stvaraju otpor vjetra jbg
zvonkec92:
jbt ti jednom zaljepis cilindar i napravis vecu havariju nego ja koji sam ga nekoliko puta, moj serijski cyl je apoteka naspram ovog. Kaj si radio s tim da se to desilo? Kad sledi opalenje dreva? A nisi lezajeve na radilici mjenjo? Dobar ti ovaj cilindar nakon krečenja :laughing7:
btw kak ti se dalo skidat masinu za to? ja to sve promjenim dok je gore bez po muke
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju