Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
zvonkec92:
ti si onda imo sve neku zamorčad, ja na svakoj batini to skinuo i nikad ni jedan nije dodirivao radilicu, isto na minareliju i to na sva 4 relija koja su prošla kroz moje dvorište, ne kontam onda ili ja imam sreću :dontknow:
aragonY:
I ja sam to odmah postrugao sa svog chinarelli dekla, nikad mi nije kurbla zveckala, ja mislim da nas bata Corrector zeza haha
Al daj ajde da čovjeku ne offamo temu, nek meće ko šta hoće, bitno da se gasira :headbang:
zvonkec92:
Jeste u pravu si, samo kad stavi tog dreva sljedece ljeto ce kmecat kak mu gubi performanse, prenos se pregrijava bla bla. rastezanje remena se osjeti i na 50-ki kamoli na kitu al ajde, zivi bili pa vidjeli sta ce bit i dal ce uopce i vozit taj drevo :D
sreČno u slaganju i štelivanju frgazera :)
PchelaUbica:
Pa za cega se busi deklo nego bas zbog tog. Nece ti pomoc skidanje diftunga u hladenju prijenosa haha
Ja sam i na pedesetki busio i rezao jer je po ljetu to neophodno
zvonkec92:
Pa svima je to logicno osim njemu, treba prenos hermeticki zatvorit jer ce uci kapljice vode nutra, koje on ne zeli da se nadu nutra :laughing3:
Ja sam dihtung skinuo jer samo smeta posto 25x na dan skinem deklo pa ja bi moro placu samo za te dihtunge ostavit, hau jes nou
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju