Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.

<< < (6/120) > >>

Poggiali:
A nisam razmisljal :/

ajlavsrku:
Marker za gume ima u interspara,jeftino nesto skroz,ima i u tokica sicam se bia san nedavno pa san vidia,imam doma jednu staru gumu pa cu na njoj isprobat ka mi se bude dalo i strugat spuzvon jer svako malo peren skuter pa da nebi bilo da svako dva pranja moram ponovo farbat..
Pa sta nisi uzeo novi disk bar nije skup a znas da je novi i bez zajebancije i farbanja?

Poggiali:
Disk je ko novi, nije imal sad ni pikice i jedva se vidi potrosenost na njemu, al i da kupim novi isto bi ga prefarbal... u protivnom bi ga nakon svake voznje sa brake cleanerom cistil i zicom prelazil xD

Poggiali:
Danas sam se 3 sata nagnjavil da bi mogo jednom cekicem udarit i izbit lager :S
POsto nemam alat za izbijanje, moral sam kemijati sa nekim stiftovima kaj sam doma nasel.. i onda ovaj kaj je najbolji je bil malo presirok pa sam ga stavil na busilicu i turpijom tanjil dok nije ulazil, onda osovina sa navojem je bila neka porazbijana navoj nije valjal, pa sam ga moral nareznicom popraviti i eto to je sve kaj sam danas napravil  :toothy3:

edelinski4:
Ti si imao više muke oko lagera nego što budeš imao oko ostalih stvari... haha... Napravi si homemade alat neki... Ja sam sebi napravio od francuskog ključa...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju