Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.

<< < (7/120) > >>

Poggiali:
kak si napravio?

ma sad sam i ja napravio od srafa, samo kolko bude izdrzalo ne znam, nadam se da skorije nebudem trebao xD

Al vidis bez alata kolko muke, posao od 10 minuta potraje 3 sata  :sad1:

Tomi_ZG:

--- Citat: aragonY - 11 Siječanj, 2018, 13:01:18 ---wwaaaaaaaait a minute, jesi ti to disk ofarbao?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Ja samo čekam kad će i gumu od skutera prefarbat,treba ga preimenovat u Super Krečko  :toothy12:

Al dobro nek se radi barem nije dosadno,samo šteta onda tog relija po polju vozit

--- Citat: Poggiali - 12 Siječanj, 2018, 00:55:09 ---Danas sam se 3 sata nagnjavil...

--- Kraj citata ---
Lageri iz slijepe rupe se izvlače ovim alatom van doslovno za par sekundi,sve ostalo je muka

Poggiali:
Ma taj klizeci cekic gledam vec neko vrijeme, i za druge stvari bi mi koristil,  al ovaj set  kaj si stavil je cca 500kn , jbga nit ga tu imam nit imam sad para za to :(  Prical mi Zvonkec, on je svoj prek 800kn platil.. Bude jednog dana... al bitno da sam ja ovo izbil

Poggiali:
Danas sam odmascival ramu i premazal je antikorozinom, pa sam uzel polako slagat blokove na mjesto..

Razmisljam si dok je sve dole, jel ima smisla stavljat nove karike na 10k, i vozen je s blokadama... :/

stipe:
jako lipo izgleda....

a za karike, ma samo deri dalje, sto je 10.000km?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju