Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
Poggiali:
da da, kao serijski... probao budem sad sa 1.8 iza varia , i 0.3 iza ventilatora, da vidim jel sam dobio kaj na krajnjoj... sa 0.3 b trebao bit mal obolji start nego bez icega, a sa 1.8 bi trebal valjda povratit malo krajnje :/ mozda je plici vario, pa ne moze zgirat do kraja remen ak nema podloske :/
dell:
--- Citat: PchelaUbica - 15 Listopad, 2018, 12:51:56 ---Ja stvarno neam pojma zasto se to stavlja do startera. Ako netko ima iskusniji neka kaze. Ali ne vidim smisao. I nisma imao dobre rezultate s tim.
Tako je. Sus je puno bolji cim je duza bolcna. Ali gubis na krajnjoj. Lijepo izbaci tu od 1.8 i prebaci ovu od 1mm do ventiatora. Pa vidi kako se ponasa
--- Kraj citata ---
https://mstrgovina.hr/hr/Bolcna-variomata-Naraku-speed-up-kit-18x37mm-za-Minarelli-2-t
evo ti odgovora u opisu proizvoda
Poggiali:
popizdio sam, iso danas probat diznu 62 umjesto 60, sve fino smontiram, odem djir, nakon km skuter se samo ugasi, zakurblam, napravim 15 metara, ugasi se opet, guram ga 200 metara, probam zakurblat ista stvar.... doguram ga doma, crko sam, skinem plastike, imam kaj vidit, nisam stavio hebeno crevce od ulja kad sam sve vracao, da me ebo pas blesavog, spojio sam to, dodao cep ulja u rezervar, zapalio radi, ne gasi se vise... e sad, tako mi se neda skidat to, jos je sve tvornicki :( inace na kuirbli nisam primjetio razliku, skinuo i deklo da vidim jel radilica kaj lufta ima, ali nema...
dario007:
Prvo kaj dobije bez ulja je termogrupa.
Pogledaj na ispusnom kanalu stanje,samo moras auspuh skinut dole.
Poggiali:
budem sutra vidio :/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju