Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.

<< < (42/120) > >>

PchelaUbica:
Bio je bando prije a sad zasto je mitsubbishi neam pojma. Ali mislim da su ta dva remena identicna , a i oba su napravili japanezeri
Ja iskreno neam pojma zasto ljudi stavljaju iza varia sajbice tj do anlasera, valjda da ga centriraju sa polutkama .ali nema potrebe. Nekidan sam kolegi skuter vozio i nije htio u obrtaje m. Bio je zblokiran. Skinem deklo i pogledam kad ono sajbica, kad sam ju maknio tek onda je iso normalnom
A stavljas si izmedu ventilatora i varia da si prosiris bolcnu. Ako je remen novi onda bi trebao staviti bar 0.9 da ga nebi poderao prije reda. I da si ustimas donekle start i krajnju. Sto vise sajbica imas i sto ti vise lezi remen na bolcni bit ce ti bolji start. Ako ti ne bude lezao na bolcni onda ce ti skuter kretati iz tzv. Druge brzine. I bit ce trom na startu. Krajnja ce ti biti malo veca al zanemarivo. Trebas naci idealan razmak da ti remen fino lezi na bolcni al ne prrvise opet.
I kako se remen trosi i postaje uzi onda lagano smanjujes sajbice.
Mislim da su one obavezan pribor za minarelli vozace. A imas ih na ms shopu za 20 kn od narakua razlicitih dimenzija set

Zvonkec ti imas previse variomata bolje da ja dodem po njega :D treba mi za pepeljaru  :laughing9:

Poggiali:
ahaa.. ja sam po de faultu imao 1mm iza ventilatora... i onda u uputama od topa pise da ide samo kod startera jedna 1.8mm.. al skuzio sam da mi vise remen padne na bolcnu ako stavim iza ventilatora tu 1mm i onda ima najbolji sus... al fora je kaj mi je kod 2.8mm stegnut sraf, reko bi da za jedan navoj fali da bude zasrafljen ful. A primjetim da mi padne krajnja ak nemam tu 1.8 kod startera za par km (4-5)

davno prije sam vozio piaggio pa nisam imao te fore sa sajbicama, sad se tek ucim :icon_biggrin:

PchelaUbica:
Ja stvarno neam pojma zasto se to stavlja do startera. Ako netko ima iskusniji neka kaze. Ali ne vidim smisao. I nisma imao dobre rezultate s tim.
Tako je. Sus je puno bolji cim je duza bolcna. Ali gubis na krajnjoj. Lijepo izbaci tu od 1.8 i prebaci ovu od 1mm do ventiatora. Pa vidi kako se ponasa

Poggiali:
probao sam tako, i vuce junacki, ali ide nekih 70 gpsa :/

PchelaUbica:
Sa 1mm izmedu varia i ventilvarA?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju