Upoznavanje sa svakim dijelom i njegovo lickanje, to je bas full zanimljiva faza kod slaganja skutera
Zanima me ova bijela boja na kotacima, jel ti ispucala nakon montaze na felge i pumpanja gume? Jer ako nije, onda je stvarno neka dobra boja.
E, ma to je najgori fus koji sam napravio sa tim farbanjem guma, al reko aj davidim kak bude izgledalo.. i onda u 5ducana nema niko onaj korektor za gume, sem ciaka koji prodaje 12 vulkanizerskih kreda za 100kn, a to mi je prevec 12 kad mi jedostajedna. Ak oce neko da se slozimo pa da kupimo tak moze xD
Ovo sam farbao korektorom za papir
skolkim znaci, jedva da se vidi da je popucalo, al meni se ruke tresu pa je ofarbano boze moj xD
Da dsik je farban al nisam vise imal onu crnu za temp nego sivu... jer sam potrosil crnu na auspuh. Al si mislim mozda bude se manje isticao sivi i manje bude prasina vidljiva pabude na kraju ok .. Jos ak bude boja ko na bevu trajala, ja zadovoljan. Morao sam ofarbati, jer mi na runneru bio tolko los disk da sad ima fobiju na svaku pikicu. Radije sad prefarbam i dok netreba nego posle 3 sata smirglam