Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (186/257) > >>

Corector:
Ostao je ovaj brzi sa PureJet C361M masinom koji je glavna tema. Sta cu kad imam duplikata u steku. I nece on jos dugo iz ergele kako stvari stoje, to je konj s kojim pomicem granice u transportu. A najavljuju neku inflaciju, tako da se s njim ne brinem.

Onaj drugi je bio vertikala AC tsdi original sve, isao je 78kmh po satu, sto dodje 70gpsa. Taj je bio jedan od pouzdanih primjeraka, da bi rijec rekao, al mene je moj naprcao dok se nije sve smirilo nakon sistematskog pregleda, i povremenih viroza.

A ovaj plavi je bio zamjensko vozilo da sto brze obavim uslugu, jer danas ako nisi bar 5x brzi od ostalih, ljudima prodje volja ako ne kupe nesto unutar 10minuta, a istrazivanja pokazuju da ce se taj otvoreni prozor za kupovinu smanjivati, tako da ce trebati jos brze i hitnije udovoljiti ljudima s kesom.

Corector:
Sto me jucer prepade taman kad sam nagazio na vijadukt. Odjednom pokazivac goriva poceo blinkati da nema ni kapi benzina. Reko sta gubim benzin, samo nemoj na sred vijadukta ostati bez benzina covjece bozji, di da se sklonim kad znam.da je smrtnost na vijaduktu u kvaru preko 80%, svaki drugi tioka na mobitel i vozi...

I nekako se preznojim u toj minuti, stanen, ne osjetim nikakav smrad benzna, reko dobro je to je Peza. Kad oni stvarno, pogledam u rezervar, razina je na ocekivanoj odokativnoj.

Plovak poceo zajebavat 40km ranije, al ne kuzim kako je uspio pokazati minimum. Ako je plutai na benzinakom stupcu benzina...

Natocio pun i za sad pokazuje pun.

Gas dalje.

Corector:
Bio bi red da izmjenim rolice koje sam stavio polovne i doveo do krajnjih granica. Mogu one jos, ali treva teziti perfekcijii. Malo kasnim, ali zabiljezeni je i u online servisnoj.

Razbusio neke malo koristene malossi, ali sam zeru oretjerao i sad moram naci neke Malossi rolice za piaggio iznad 6 grama.

Provjerio usput i remen, te ga nastavio dalje voziti. Najljepsi mi je od 18.2mm pa na manje.

I variomat sam ocistio jer je se zaista nakupilo naslaga koje su pocele smetati.

SCANIA R500:
Sa cim si to namazao rolice.... Tovatna mašćoba ili vazeljin :laughing7:

Corector:
Tovatna od Shella neka, jako je fina i pogodjena za skutere vec vise od godine dana.

Na danasnjoj buri u Zagrebu, oborio sam rekord kad mi je dunulo u ledja, Elystar je poletio kao neko malo prkno i razvrtio se od crvenog pa na dalje. Al prije toga se trebalo izboriti za zalet :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju