Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
challenbeen:
Joooj pero, kad se sjetim da sam zamalo pežoa SF 4 125 kupio na proljeće... i to još bila ona akcija za 17.000 kn.. jaaoaooo
PchelaUbica:
--- Citat: Corector - 23 Prosinac, 2020, 19:13:19 ---Eh da, i nisi shvatio bit svega. A to je aktivno usadjivanje da postanes Peugeot fan, samo Pezo Pezo Pezo kroz svaku mogucu priliku. Planirano, strateski i diskretno. A ja sam udario kontru zdravo seljacki, raspalio u svim mogucim momentima bez ikakvih injektiranih i strogo proracunatih tajminga.
I na kraju, taj downgrade u klasi 50, se namece kao tempo voznje svima. Izdrzavali smo i trpjeli, ali svaki normalan covjek bi rekao odmah vec u startu, bog mater i 60kmh voznji. I vidi cuda, to nikome nije nimalo napeto. Svrsavat na 1/3 gasa 12mm Gurtnera je ipak malo bolesno, da bi na kraju imali neki rezultat.
I onda ti tako odemo do Slovenije, i lik se naduri jer ga pegla mrtva serijala Nrg mc3 purejet 50, a na Pezi Stage 267, razne Nitro boce, u tajnosti spustan cilindar do ibera i glava, produzen hod klipa vertikale da probija kroz sic, i iznad sica ide jos 25cm, pa se vraca dole, dakle extreman stroker, i dzabe. Dzabe sve to kad te mazne mrtva serijala, i tu dolazi do totalnog raskola, ne postoji vise niti jedan argument za nadmetanje i jednkstavno se tu vise nema o cem pricati i gotovo. Al bolje i to nego jednksmjerna komunikacija koja glasi: peza ovo peza ino peza peza.
--- Kraj citata ---
Skidam ti kapu :notworthy:
Corector:
Furao neku robu, i kako mi se nije dalo otvarati sic, niti kofer, odlucim strpati pod jaknu (navika na motoru), i na motoru nema govora o ispadanju.
Medjutim, tuta stajl je uzeo svoj danak.
Trazim gdje je vrecica i nema je. I nista, odlucim se vratiti obrnutim slijedom, i evo gdje je i kako zavrsila. Da sam htio ne bih je bolje nacentrirao i probio nogarom.
SCANIA R500:
Sta je to?... Travulja?? :frajer: :ljetodobar:
Corector:
Džuganj.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju