Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
j#bo ti ovu zimu i onaj snijeg. Da sano znas kako Molas drzi preko mokrog lisca u hladovini.
Corector:
Pocelo se desavati nesto neobicno. Kratko svjetlo se s vremenom samo od sebe podizalo prema gore, toliko, da je postalo dugo, i ljudi su mi poceli blicati. Meni je to i pasalo, ali sad je otislo u pretjerivanje.
Nista, odlucim provjeriti u cemu je problem. Kad ono, francuski far, i francusko sjenilo - otkazalo suradnju. Otkacilo se, provrtilo na serafu za stelanje i nema sanse da ga slozim i uspostavim zeljenu kontrolu, sjenilo klapara gore dole, i pomocu gravitacije je otislo prema nebu...
Samo mi jos to treba, u doba korone da me sprci francuz s novom i meni nevjerojatnom situacijom, jer to se jednostavno ne dogadja.
Snasao sam se na nacin da sam podlozio komad spuzvice koja ne upija vodu iznad sjenila i oborio ga na minimum, i dobro je.
Jbg, taman sam nasao rijesenje da me ne prci francuz (ne vozis ga nikako i nemas brige) i cim sam opet poceo, pisi biljesku u roman.
Evo, to je ona kineska H4 ledica koja odlicno ovavlja svoj posao. Moram priznati da me kineske stvaru odlicno sluze na francuzima, a van njih manje vise slabie.
Takvu istu ledicu smo ugradili na Vivacity od Suhog i on je bio tada nabrijan i na kineze pored talijana, i jedva je docekao da je baci ponosno u smece nakon sto mu se odvojila leca koja se moze zaljepiti bez problema.
OK, to je jedan dio price koji mi je dosao kao narucen jer postoji nastavak, a vrijeme je dokazalo i pokazalo kako sam bio u pravu.
Ja sam tvrdio da problem nije u zarulji, nego u otpadu od skutera, francuski Vivacity. Naime, taj promasaj ima manu da mu prednja maska pukne sama od sebe, jer je prednji kraj veoma opterecen direktnim udarcima s ceste u prelagan je od naprijed pa poskakuje ko lud. E u tom grmu lezi zec, zarulje trpe abnormalne vibracije i desava se sranje. Ali cekajte, to nije sve. Argument je bio da tu mora doci obicna zarulja kakva inace bude, ali i ta je bila crkla. I evo, prekjucer vidim tog Vivacitija kod Hipodroma u sred mraka, bez ikakvog svjetla naprijed, dakle opet je crkla. Sve mi je to vec poznato, ali cinjenica je da vibracije rasturajo visestruko jace i cesce nego na ostalim skuterima.
Dakle, %u0161ljivasiti je vec sahranio mnogo zarulja, a ja i dalje furam istu, odnosno ako cemo prosiriti vidike na druge skutere, i dalje furam iste zarulje
To sam znao odmah, i evo, malo sam se strpio i sve je potvrdjeno.
srunner221:
Cemu downgrade? Ako se dobro sjecam bilo se sprdalo Suhog za to i da to ne dolazi u obzir na vjecnim masinama nego samo upgrade?..
Corector:
Nisi shvatio sta je downgrade. To je kad oslabis pedesetku i tvrdis da je AC jaci od LC. S druge strane, kad velis da serijski vario je najbolji, a opet vozis Stage6 na kraju. S trece strane kad velis da AC getriba daje bolje performanse od LC, ovo zadnje mozda vrijedi samo sa previse islabljen agregat i onda je takav zakljucak i logican.
A ovaj moj downgrade je odradjen iz razloga sto se na Pezi sjedi kao na wc skoljci, i iako je velik skuter, zapravo je trgac kicme zbog naprcenog polozaja sjedenja i izlaganja kraljeznice hiperekstenziji zbog polozaja volana, sjedala te visina istih, kao u karambolu se sjedi.
Zbog tog kraljevskog polozaja sjedenja, skuter je osudjen da bude kao sekundarno vozilo, iskljucivo za do ducana i nazad. Tripcine su strogo zabranjene jer sam dozivio crnu pogibiju s njim vise puta i svaki puta me je razapeo kao isusa, a nije da nisam u formi za tripanje. Svaki put mi na 100km precvika ledja, pa ti vozi dalje. Napravljen je za ljude do 160cm visine.
Corector:
Eh da, i nisi shvatio bit svega. A to je aktivno usadjivanje da postanes Peugeot fan, samo Pezo Pezo Pezo kroz svaku mogucu priliku. Planirano, strateski i diskretno. A ja sam udario kontru zdravo seljacki, raspalio u svim mogucim momentima bez ikakvih injektiranih i strogo proracunatih tajminga.
I na kraju, taj downgrade u klasi 50, se namece kao tempo voznje svima. Izdrzavali smo i trpjeli, ali svaki normalan covjek bi rekao odmah vec u startu, bog mater i 60kmh voznji. I vidi cuda, to nikome nije nimalo napeto. Svrsavat na 1/3 gasa 12mm Gurtnera je ipak malo bolesno, da bi na kraju imali neki rezultat.
I onda ti tako odemo do Slovenije, i lik se naduri jer ga pegla mrtva serijala Nrg mc3 purejet 50, a na Pezi Stage 267, razne Nitro boce, u tajnosti spustan cilindar do ibera i glava, produzen hod klipa vertikale da probija kroz sic, i iznad sica ide jos 25cm, pa se vraca dole, dakle extreman stroker, i dzabe. Dzabe sve to kad te mazne mrtva serijala, i tu dolazi do totalnog raskola, ne postoji vise niti jedan argument za nadmetanje i jednkstavno se tu vise nema o cem pricati i gotovo. Al bolje i to nego jednksmjerna komunikacija koja glasi: peza ovo peza ino peza peza.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju