Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
23.7.2020. priklana radilica na setupu 70. Od tada skuter le%u017Ei.
26.11.2020. konacno prvi konkretan korak :D
Odlucio sam vratiti masinu od 50ccm koja je isprva bila na ovoj Pezi.
Optimiziran ispuh i krece se sa swapom
Gledajuci kroz ispuh, klip je savrsenstvo, a cilindar takodjer. Mislio sam nove karike stavit, ali ova masina je urednija nego vecina njih ispod 10tkm. Jer se ljudi voze na pijesak.
Jedino je puna blata i pijeska izvana, ali to je vanjski plast.
matija84m:
Ja mislim da tu treba nakacit AC vertikalu :dajmenemojj:
Corector:
Haha, ta trabantula s 200w snage.
Evo ga, odradjen swap, sve rijesno do zadnjeg detalja.
Kineski utikac 12V, j#bo sam mu.mater, ko nov a struno.
Donor masina, stara 50ica koja je vec bila gore.
Bendiks sam ostavio u najlonskoj vrecici ispod sica, bilo je suho, ali je vlaga odradila svoje mater joj. Sreca pa se lako skinulo.
Evo pokusavam ozivit stari aku
Slozeno sve, ali peza nije upalila iz prve. Jednu masu nisam vidio od sjene kako je mracno cijeli dan. Nakon toga kresnuo, zagrijao i odmah izgasirao.
Vrti 7800rpm za sad, ja zadovoljan jer sam stavio FX mapu da ide na moment i digao pritisak na 3 bara. Ne dreci, a vuce.
Setup:
- 50ccm original, optimiziran ispusni kanal na spoju s auspuhom
- dugi ZX
- multivar i 6.4gr
- ditech polutka, ljubicasti, i original sve ostalo
- TPS ostavljen prosireni 20mm.
Za finish je nabrzaka opran od hrpe pticjih govana. Molas odmah lijepi, nema tu kotrljanja na hard smjesi i poskakivanja, motivira i zove na djir.
I podsjetnik na francusku kvalitetu
zvonkec92:
Za do sitija ce bit dobar, bolje netreba.. Nevjerojatno je kako stvari propadnu u samo 3-4 mjeseca... Imam osjecaj da one lesine koje stoje vani godinama ne strunu tak jako kao uredan skuter koji se uredno odrzava
Corector:
Apdejt:
Preselio Pezu na B punkt gdje ce mi sluziti kao ispomoc u nezgodnim situacijama.
Apdejt gotov.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju