Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
E vidis, meni se to vise neda ni radit, jer je dugo bio ispraznjen i nema ucinka. S druge strane, cak i kad bi ga dobio, ostecenje bi bilo prisutno u vidu smanjenog kapaciteta i udarne struje, sto kod obicnog 2T skutera na karb bi cak i prolazilo neko vrijeme. A ovdje gdje je aku aktivno opterecen jer ga crpe injektori, voltaza u radu bi bila ispod 13V. I osjetno bi teze anlasovao od karbosa.
stipe:
a vrijedi probati :)
matija84m:
Neznam kaj mislit. Kod mene postoje pacjenti koji su u stanju izvuc aku do kraj na jesen i na proljece spika ajmo ga napunit. :icon_scratch:
Napunim ga i radi odlicno. I kaj sada mislit o svemu :dontknow:
Jednostavno probat pa kaj bude.
Najbitnije da punjac pocne punit. Onda ga naroka do kraja i ide na odrzavanje. Ostavim ga tako dva dana i odpojom. Nakon toga aku bude ok i pali vozi.
Pricam o relativno novom aku koji je samo ostao prazan. Naravno da ako je star tri godine ili vise da nista od njega jer je takva kvaliteta.
zvonkec92:
Istina, ja sam metodom štap i kanap osposobio neispravan pomocu ispravnog i evo ga uredno pali i drzi struju s tim da kad je dosao na 12v kad moze samostalno bit na punjacu ostavio ga na odrzavanju jedno 4-5 dana
capture screen
Corector:
Evo poklonim vam pa iznestie svoja iskustva. I dam vam jos neprezaljeni od 9Ah za Marine program kojeg mi je iscuclao jebeni immobilizer od Peugeota Jet Forcea.
Da je 8, 9V jos bi se potrudio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju