Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Mali LOG. Mjerim potrosnju ulja, u slucaju kad je pumpa cijelo vrijeme fiksirana u iberu.
Corector:
U pit stopu extremno brzo odradjena zamjena remena. Posto mi je ova masina veoma zanimljiva jer pomice granice, radoznalost je presudila i izbacio sam novi Piaggio OEM remen nakon 401km koristenja.
Dugo nisam koristio Mitsuboshija, pa reko da vidim da li cu tvrditi isto kao i prije za njega. Uzeo sam Mitsuboshija na kojem pise "Grčki" i ima 3500km. Njega sam stavio priie tog Tripa i ostavio ga u stek kao eksponat. Sada mjeri 18.3mm, a nazivna i stvarna dimenzija je 18.5mm, sa 811 duzine.
Kad se usporedi, on je zeru kraci od OEM remena.
I desava se to da mi je ovaj ponovno drazi, masina je direktnija, odmah vuce, dok sa OEM remenom kao da se uvijek prvo mora zavrtiti, pa tek onda povuce, kao da proklizuje. Ovo su teske nijanse, ali dovoljne za finiranje.
Uglavnom, tamo gdje multivar najvise vristi oko 30kmh, sa ovim remenom bas povuce i "zagrize", a kasnije se direktnije vozi, i uvijek je za zeru u visem stupnju prijenosa sto mi se svidja. A okretaji su stabilni. Krajnja je super, vidim potencijal nije zeznut.
Takve sam dojmove imao i prije, a imam ih i sada. Zanimljivo.
Sada cu ga dovesti u powerband jer me trazi kurvinskih jedno 6.8grama u rolicama, a bas njih nemam, tako da bi mogao razbusiti malossijeve 7.2.
Danas je nabacen drag race protiv Runnera Purejet 70, vozaci su tu negdje, i Purejet na ovom skuteru bjezi pomalo, a kada 7% getriba povuce rucnu na Runneru ovaj ode za dosta duzina...
PS namontirao sam sat od Vivacitija i skuter ide 185kmh po satu, jer mi je bilo cudno, kako to da ja idem 100, Viva 105, a stavim je na 1km za 800m razlike.
Zigas:
Evo to si tražijo za zimu i kišu....
Corector:
Sad bi krov dobro dosao kao zastita od sunca ..
Ceka me posao krpanja plovka rezervara ili rezervara, (da to moze samo francuz da me tako skajla na "vjecnom dijelu", inace kod Piaggia promjenim brtvu plovka i bok, jos nisam dozivio pucanje rezervara... tu mi je vec jednom pustio benzin pa sam krpao, ali nije problem u brtvljenju kao sto to jednostavno biva, nego ovo je francuz, pukao je rezervar na dosjedu.... to mi se nikako neda jer treba dosta rasklapati pa tocim jedno 1.5l manje.
Zato sam si uzeo relaksaciju pa sam nadolio destilirane vode u celije akumulatora jer je to najveci problem po ovim vrucinama.
Usput sam izbusio rupice u plastici jer mi tu stoje lokvice vode. Jos priie sam stavio ove lijepe i prakticne serafe od Piagga, a one za kljuc 10 u rupi sam izbacio vanka jer mi je obavezno trrbala gedora, cak ni okasti kljuc nije dopirao do njih, i bili su truli navoji jer nisu izbusili ruoice da se voda cijedi.... Sitnica koja veseli kad unaprijedis nesto...
Corector:
Subota je dan za Pezu.
Samo kvaliteta!
Samo stvari koje se nikad u zivotu ne rade!!!
Usput cu oprati masinu miniwashem...
Stay extremnon sretann covjek jer nemas Pezu da ti njihovi dijelovi unistavaju subote!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju