Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Bakonja fra Brne:
Evo ja se dogovorio za mali pregled kod mehaničara. Odmah mi je rekao da plastika za njega nema, a da Frnacuzi drže duže pod čokom kad se upali. I sad se već mozgam da li ići na ovakvu preradu kao ti ili početi ulagati u, kako ti kažeš, rupu bez dna. Veli mehaničar da će mi trošiti 5 do 5.5 l , ići 65 fo 70 km/h. Očajno se voziti s blokadom i jedva ju čekam skinuti. Ja imam veći od dva ponuđena vizira pa je otppr zraka još veći. Uz too skuter ima oko 8000 km pa mi je žao bacati tu mašinu i stavljat neku sa starog skutera. A opet kad vidim potrošnju i prije svega performanse uistinu se čovjek zapita da li odraditi promjenu. I s obzirom da si to radio sebi da li si razmišljao o takvoj ugradnji drugim Peugeotima?
Istina ne vjerujem da ima baš 1000 vlasnika Elystara na forumu.
I u pravu si za sjedalo. Meni se čini da je sjedalo preblizu volanu i premeko tapecirano, ali na ovjes se ne mogu žaliti.
I za razliku od većine meni skuter nije ružan. A i u toj klasi nema baš velikog izbora. Ima nešto od Kymca , ali to sam već imao. Evo recimo Spacer ima puno bolje, šire i kvalitetnije sjedalo, ali ovjes mu je tvrd kao da ga Njemac radio. Govorim o Spaceru. Za par dana kumu će doći Piaggio Liberty pa ćrmo i to vidjeti...U svakom slučaju treba imati znanja sve ovo odraditi tako da se nadam da nije kraj ovpm tvom projektu.
Corector:
--- Citat: Tomma - 08 Lipanj, 2020, 20:53:05 ---Ak te bas zanima,utuko sam da sam mogo 2 serijale voziti,al to nije bitno....Budemo se culi,pa ak ces imati vremena i to da se dog....
--- Kraj citata ---
Ma klasicna prica, samo utucate u raspadotine, ali dobro, sve je to cijena gusta. Samo ja si ne mogu dozvoliti vise takve pi*darije inace vi ga idmah zapalio. Svi mi imamo u pocetku tolerancije i kad tad nam prekipi to cackanje...
Ono sto me drzi je cvajo jer on ima dusu, a opet ovaj trenutni se ne raspada. I imam sve u malom prstu pa je to jedan poseban gust.
--- Citat: Bakonja fra Brne - 08 Lipanj, 2020, 21:47:20 ---Evo ja se dogovorio za mali pregled kod mehaničara. Odmah mi je rekao da plastika za njega nema, a da Frnacuzi drže duže pod čokom kad se upali. I sad se već mozgam da li ići na ovakvu preradu kao ti ili početi ulagati u, kako ti kažeš, rupu bez dna. Veli mehaničar da će mi trošiti 5 do 5.5 l , ići 65 fo 70 km/h. Očajno se voziti s blokadom i jedva ju čekam skinuti. Ja imam veći od dva ponuđena vizira pa je otppr zraka još veći. Uz too skuter ima oko 8000 km pa mi je žao bacati tu mašinu i stavljat neku sa starog skutera. A opet kad vidim potrošnju i prije svega performanse uistinu se čovjek zapita da li odraditi promjenu. I s obzirom da si to radio sebi da li si razmišljao o takvoj ugradnji drugim Peugeotima?
Istina ne vjerujem da ima baš 1000 vlasnika Elystara na forumu.
I u pravu si za sjedalo. Meni se čini da je sjedalo preblizu volanu i premeko tapecirano, ali na ovjes se ne mogu žaliti.
I za razliku od većine meni skuter nije ružan. A i u toj klasi nema baš velikog izbora. Ima nešto od Kymca , ali to sam već imao. Evo recimo Spacer ima puno bolje, šire i kvalitetnije sjedalo, ali ovjes mu je tvrd kao da ga Njemac radio. Govorim o Spaceru. Za par dana kumu će doći Piaggio Liberty pa ćrmo i to vidjeti...U svakom slučaju treba imati znanja sve ovo odraditi tako da se nadam da nije kraj ovpm tvom projektu.
--- Kraj citata ---
Imas dobrog mehanicara, vidi se da covjek ima iskustva s pezama :icon_thumright: Postoje ljudi koji bi zivot dali za pezu, s gro ulozenog truda i efektivnih sati, ali i njih je peza sjebala i to je najgori dio u cijeloj prici, trudis se i on te kara kara u kara :icon_thumright:
Volan je u krilu i to je presmjesno, a tapecirung sjedala je odvratan da se usaftas kad sjedis po vrucini i onda te svrbi dupe, plus sklisko je s.tankom spuzvom koja nista ne amortizira.
Narucio sam jos jedan amortizer priie par dana, prije negoli sam odlucio da ide u otpis jer mi Elystar nije ispunio misiju da bude univerzalan skuter, koji ce viti udoban i sportski istovremeno. Elystar ima prednost sto ima ogroman kapacitet i bez problema furam sve zivo u njemu, jer nisam onaj tip sto ce nositi jaknu i kacigu na ruci, odnosno da mi dvotockas sluzi kao vikend vozilo s kojim cu nalraviti krug i sparkati ga u garazu.
Netko tko se pomalo i umjereno vozi, ne bi se.trebao ioterecivati s ovim problemima.
Corector:
Ovo se klima toliko da vec postaje nezgodno, neugodno i neprecizno.
Na Gileri Runner s duplo vise kilometara, rucka nema nikakvog neugodnog lufta i bas se kuzi da je peza jeftino odradjena u startu na milijun ovakvih detalja.
Tags: svaki jebeni detalj na pezi me jebe
Corector:
Nakon skoro 1000km, remen pao na 17.7mm.
Najbolje je isao od 18 do 17.8mm.
Sad su vec prisutne i vibracije, remen je premlohav, ali se jos fino ponasa.
Stavljen novi Piaggio OEM remen, 19.1mm.
U pocetku vrti i 200rpm vise, cudno se skroz ponasa, ali vec sjeda pomalo.
89gpsa u dvoje na ravnom.
tdj595:
To se prebrzo trosi jbt, ja sam vec na drugom malossi kevlar furia rossa, i u kombinaciji s mhr multivarom i ditech polutkom sam prezadovoljan. Zamijenio sam ga na 5000 preventivno iako mislim da bi mogao jos
Jest da kosta ko 2 OEM, ali opet u nekih 7000km potrosim dva OEM remena sigurno. A s ovim si miran i imas uvijek iste performanse
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju