Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (145/257) > >>

Corector:

--- Citat: Daniel jet - 08 Lipanj, 2020, 18:59:36 ---A da uzmeš jet forca tsdi :laughing7:

--- Kraj citata ---

Imam ga u steku, osposobio ga, u jako dobrom stanju. Ko hice eto ga. Peza ima kratku getribu i auspuh koji ga gusi u originalu. j#bo te jet force, Runner je bolji.

--- Citat: matija84m - 08 Lipanj, 2020, 19:37:26 ---Ovaj piaggio pjurejet peglira preko 100gps-a
Dok nevidis nemres bas vjerovat. Ali ide kao da se otrova najel.

--- Kraj citata ---

Kad se.odlucis postat pjurdzetisa imas od mene sve dzabe, odrzavanje ti je mukte i to garantiram. Mozes potrosit 100 eura u startu i dalje neces nista.

Tomma:
Pero kolko jer swap na PJ? Runner 70ccm... Neda mi se vise davati svaki par dana na gorivo 100kn,trosi ko gtr xd....

Corector:
E da, kad sam uzeo Elystara sa 15tkm original, cilindar radilica ko novo a zazir karika 2mm. Ista stvar a Jet forceom sve ko novo 12tkm a karike 2mm imaju i nije htio palit. Kakav je to krom od karika koje ae potrose taj cas.
I pezu nebi nikad jer mi se svaka sitnica i svaki dijelic zamjerio i potrgao sam od sebe. Plus, skuteri su im radjeni za ne znam kakve ljude, i volan ti je u krilu wtf, drzis ruke ko pile...

Corector:

--- Citat: Tomma - 08 Lipanj, 2020, 20:36:08 ---Pero kolko jer swap na PJ? Runner 70ccm... Neda mi se vise davati svaki par dana na gorivo 100kn,trosi ko gtr xd....

--- Kraj citata ---

Stos je u tome sto su svi navikli davati na rate za skuter. Malo po malo i onda se kraljevi sjete biti matematicari i kazu " a joj koliko sam utuko, mogao sam kupiti Tmaxa iz ducana, platiti 10 vrhunskih kurvi i pisat po njima".

Za purejeta otreses do soma kuna u startu za masinu i instalaciju, i imas davanja jos do 100 eura i tu prica zavrsava.

Tomma:
Ak te bas zanima,utuko sam da sam mogo 2 serijale voziti,al to nije bitno....Budemo se culi,pa ak ces imati vremena i to da se dog....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju