Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (141/257) > >>

matija84m:
Djeluje da ide bolje.
Ali nizbrdicu si nasal neku :frajer:

Corector:
Jesam, stalna dionica s nadvoznjakom, vidi se ova oulznaka "ELEVATION" gdje visina varira, znaci pred sami nadvoznjak se zabio sa 108gpsa, ici ce on 110 na ravnom i to se odmah zna, nadvoznjak mi sluzi samo da se ne j**** s testiranjem vise od 1km, a i auti stalno smetaju jer ovo je ipak visi nivo.

Zigas:
Kolko je ta grana krača od duge. Na oko 3-4cm. Šta bi bilo ako bi na dugu granu stavijo heat warp za auspuh. Mislim, da sam negde brao da je isto, ko da bi ju malo skratijo, jer vruč zrak brže i lakše prodje.

Kolko gubi na 6000-8000rpm sa kratkom? 

Jučer je kod nas bilo jako vruče i več sam imao pucanje u fazi ugrijavanja, to je na prvih 500-700m kad krenem. Puca, guši ga, kad oču da proguta sa dodavanjem gasa. To traje 5-10sek, točno u tom momentu, kad se digne temp. na radnu. Od tog momenta radi ko sat. Isto radi ko sat i pali kad je hladan. Verovatno se ugrije na skoro radnu temperaturu a ecu ima još pojačanu smjesu. Nema veze za sad. Na prolječe ču samo mrvicu liznut taj polini feder u čašici.
Imam sada i štelujuči potenciometer na TPS i tu mogu malo smanjti. 1mm hoda +- ne baca greške, a ecu na istom odklonu gasa misli, da ga je manje i siromašniji je. Ako napravim poslje toga reset TPS opet je isto, ko da nisam ništa okrenuo potenciometer jer opet zna min i max. podatke. Znači pomaknem potenciometar na max. napravim reset i onda ga vratim za 1mm natrag i toga pucanje nema. Samo nesmijem opet napraviti reset. :toothy10:
Fora ali mi se neda zazat sa tim stalno i napravit ču tako, da na prolječe nema toga i čao. :hello:

matija84m:
Zanimljivo si to smislil.
A kratka grana bi trebala bit kraca 5cm ako se ne varam

Corector:
Imam 2 GPa dugi i kratki pa cu tocno izmjeriti, ali oko 4cm bi rekao da je razlika.
Previse sam dvotockasa izvozio danas, jedno 5 komada, stalno sam na nekom drugom i pogubio sam se dal ovo ide bolje, kako i sta, ali rekao bi da je jaci :D

Ako netko hoce ici na 3P u Sloveniju, posudim mu Runnera Purejet 70.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju