Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Danas neki prijevoz, odradjeno 50km zacas.
80L zemlje i sadnice ispod sjedala.
Fora je u tome kada se izvrsi pretovar, i dalje ostaje komfor i prostor za ganjacinu, jer je friski Bridgestone gore pa se mora.
Ovaj veliki kofer mi krade krajnju, ovaj se osjeti za razliku od onog uskog. A dosta se osjeti i prilikom ganjacine, ti se nagnes i uketis, a kofer izvrsi jedan impuls i dodatno te udari kao morski val. Sva sreca pa se lako skida...
Zadnji amortizer mi je kronicno potreban, sta god stavim, sve je projektirano za djecu tinejdjere do 40kg,. To cupa, sabija to ibera, skace jon stop i izaziva simptome morske bolesti... Bacio sam oko YSS od Dragstera...
Corector:
Murphyjev zakon me pere 100%, drzi kao pitbull i ne pusta. Shvatio sam da sam previse zaglibio s pi*darijama, i poceo sam se povlaciti, jer kad hendlas s puno toga, jednkstavno izgaras.
I tako sam ti se ja bacio u sadnju jagoda, onako za gust, nabavio posude, nabavio sadnice mjesecarki i zemlju. Sve danas lijepo skarabudzio i ostavio na rubu nastresnice da se iscjedi...
I kako nisam bio doma, ova tuca sto je padala 3x za redom, ubije mi jagode. Pa j#bo te sav svijet vise u picku materinu. Uzmes nesto za relaksaciju i sjebe me totalno.
I secer na kraju, gospu ti sinjsku raspetu
Ali ajde, tjesim se, ima i gorih slucajeva, medjutim Marfi me drzi kao pitbull majku ti bozju jedno 3 mjeseca konstano, svakodnevno i apsolutno istim intezitetom.... Najgore kad te sprce one sitne iskre gdje te jebu da platis nesto sto si vec platio, oni i dalje salju uplatnicu, iz Osiguranja. Znaci kara te nesto sto se sustavno rijesava... Plus ove nemoguce stvari. Bit ce da mi je ovo karma jer sam se zajebavao s vjecnoscu, medjutim purejet je i dalje taj koji me drzi i zaista ne jebe, izuzev par ovih sto dodaju u AFR i pijesak, i to zaista ne moze, a da ne stradaju barem kariike...
Jos mi samo fali da sam sklon samoozlijedjivanju i imamo novog Mišu Aliena.
ON topic, taman htio snimit kako Molas jebe sve zivo nakon pljuska, i uletim u jos jedan pljusak. Na zebrama se osjeti slabiji grip, ali sa padavicarskim gumama vi ste najebali sa 20kmh ako skrecete pod 90,* to vam garantiram. Testirao sam i kocenje di svi postaju padavicari na jednom skretanju, i di sam i ja sam skakutao nogama da se ne prospem dok sam imao naprijed vec staru gumu, ali sada se osjeti razlika, postoji ta kontrola, a ne kada ti zabloka, ti si gotov, taj se kotac vice nece zavrtiti nego ce nastaviti klizati...
Daj mi jos jednom onu o sivom nebu:
Corector:
Purejet dobio visi nivo moci!
Testirao sam Leovince GP s KRATKOM granom, osjetio sam moc i bacio se u stelu prijenosa s laksim rolicama. Ovaj je negdje na 500rpm vise u powerbandu, tako da sam ganjao 8900rpm. Sa 8gr sisao na 7.2, pa se nasao na 6.4gr. Puni bolje i izvrti masinu lakse, ako sam dobro snimio jedno 500rpm vise izvrti masinu u krajnjoj. Izuzetno sam zadovoljan frekvencijom zvuka i pravom triperskom milinom za cuti koja ne dreci.
Steta sto nemam novi remen :D Sad mogu testirati i Yasuni Z spuhce!
Ovo me jako iznenadilo, slijedi test jacih auspuha, a prijasnja iskustva su pokazala kako je s njima rad masine nestabilan i dolazi do propucavanja, ali vidjeti cemo.
Inace, testirao sam ovog GP-a na Runneru i cudno se ponasao, budemo vidjeli, ovaj bas voli okretaje.
Bilo je tu jos posla, odnosno nabasao sam na kvar. Nakon pranja minjwashem, nije vise htio dobro raditi prekidao je, i gasio se.
Skuter bi jos i upalio na nogari, ali cim ga spustim, crkao bi i nebi palio na kotacima. Cuo sam da ne radi plavi i jektor i odmah sam znao sta je. Inace ova instalacija je sa Nrga mc3 i kod njega je dosta naguzvano i kablovi se lome pod jakim kutem. Sad vise nece nakon reparacije...
Izgleda da mi opet curi benzin kroz plovak!
matija84m:
Dali je tjuniranje pjurejeta za na trip u planine?
Ovo bi moglo bit zanimljivo na 9000 okretaja u brdima. Mogao bi bolje drzat brzinu.
Corector:
Slucajno se poklopilo, reko ajde da probam jer dugo nisam probijao granice posto sam se umorio, izdusio od neprekidnog Marfijevog zakona, a ovog GPa sam odmah nanjusio sa preterskim rolicama i reko idem mu dati sansu.
Do nedjelje cu stici uglaviti neki siri remen, makar sam i s ovim prezadovoljan :D
Svakako ide prednji kraj u pod, do ibera, to su mi 4min posla i to ce biti tjuniranje za trip :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju