Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
36tkm
Testirao sam sto ako dam napraviti vise sjedalo. Skuter je 10x udobniji, zapravo ne nabiia nista koliko deblja spuzva moze izamortizirati. Malo sam pretjerao s visinom pa je sugav osjecaj u voznji.
Evo zasto necu nista jace od purejeta, avenija s 2 paralelne trake, skoro da nema nikoga, ali mora netko na tebe iz cista mira, dzaba ti visoko podesena svjetla (nikad necu imati legalan cut off upravo zbog ovoga), i uvijek vozim motor s dugim svjetlima, a i skutere. A ovom sam digao cut off taman da malo zasmeta.
1:34, čovo na mene, sreca pa sam ga ocekivao.
PchelaUbica:
Mrale pa ti ubijas brasno sa tom francuskom aerodinamikom i italijanskim agregatom 😂
Corector:
Eh da, šteta što nije Nrg Mc3, i da vozac ima recimo 75kg, sto je 50kg brutto manje kad se uzme u obzir laksi vozac i skuter, te uza silueta čisto da se vjetar ne zove Brembo, nego Ajp.
Prednja guma visi nivo kriminala, potrosena na "francuski" :D
matija84m:
E bas si pokusavan docarat kolko bi ga ja raspiril onako ful zalegnut kad tebe povuce 105 gps-a :dontknow:
Pa iso bi preko 110 sigurno
Corector:
--- Citat: matija84m - 12 Travanj, 2020, 20:29:53 ---E bas si pokusavan docarat kolko bi ga ja raspiril onako ful zalegnut kad tebe povuce 105 gps-a :dontknow:
Pa iso bi preko 110 sigurno
--- Kraj citata ---
110kmh i 3l, ovo zvuci vec jako primamljivo i za najvece karbos fanove :toothy9:
+ imao sam dekicu koja lamata, kofer i remen je negdje na 17.8mm.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju