Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
matija84m:
Obrijat glavu i nena kose, nema frizure :dontknow:
Corector:
Ma neda mi se furat masinicu ispod sica.
Corector:
Nisam vozio pezu od zadnjeg ljeta, cini mi se da je to bilo 22.3.'20. I danas, prava zima, jos nesto pocelo srati sa neba, dzaba ti pinlock, magli se vizir, pa brisi vizir iz vana i tako ti uletim u skarice, uletio, i prosao bez da me je sasjeklo.
Ali nisam ja kriv, peza je naravno kriva, za to postoji i argument.
Htio sam odustati od uletavanja u skarice, ali su mi otkazale kocnice. Naime, sinter plocice ne rade zimi, ali cak nije ni to problem jer sam se uvjerio na plemenitoj Gileri da sinter koci sasvim korektno, isto tako na Nrgu, cak i za vrijeme neradnih godisnjih doba, tj. temperatura, nego problem su AJP pumpice, koje kurca se stiscu plocice od disk.
Da se ne znam sta dogodi, francic ce me uvijek podsjetiti sta je to nesto najgore. :confused5:
zvonkec92:
samo francuz frendic, da daaa :headbang:
Corector:
Evo, dozivio sam diskriminaciju zbog Peže.
Dosao na McDrive i kaze ne mozes, mars odavle pi*da ti materina i da vise nikad nisi dosao, al na finjaka. E sad, bilo to na finjaka ili sasvim primitivno, moras nekako uzvratit...
A inace smo prolazili, cak i pjesice izvan radnog vremena.
Uzmem auto, odem u drugi mek, i pitam "jel mogu doci s motorom", kaze moze no frks.
Eto, cista diskriminacija.
Dosao na livadu pored, nagnuo se na volan, dozirao prednju kocnicu i gas do poda, izvrtio par krugova, i kako peza ima veoma istaknute 2 tipke na volanu, malo sam trubio, i malo anlasovao blizu ibera...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju