Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
E nemam pojma kako, nisam stigao proucavati.
Corector:
Kako se penju temperature, zeleni centralni reagira na svaki novi stupanj.
Sada ubrzavam s mjesta i tako drzim masinu na 7000rpm kroz ubrzanje da se masina ne cuje, znaci bolesno, promet trazi cak i manje, tako da znam gmizati i na 6000rpm kad kruzam, ZX se nista ne cuje tada, kao da ga nema.
6000rpm drzis i fino se dovuce do 45-50km
7000rpm drzis i vec sasvim upotrebljivo vozis brze od prometa i stane na nekih 60gpsa.
Planiram probati bacvicu i SC08 jer me zivo zanima kako ce raditi s ovim DRevom koji ima osjetno nize tajminge od Runnera.
Meni kalkulacije u glavi vriste za Oskara.
Znaci sa 7000rpm sam ostvario jebacki eco mod, a taman sam poceo jace gmizati po gradu, masina ce mi biti vjecnija, i jedna od najbitnijih stavki, ne dreci nista, milina.
Mana je jedino sto sam se odrekao maksimalne snage, jer kad dam gas okretaji skoce na 8000rpm, a treba nekih 8400. Ali ja sam prezadovoljan, treba mi pali/vozi koncept koji nista ne pita, i neka ne dreci jer su kilometri poceli rasti.
matija84m:
Kolko ima kilometara taj centralni?
Inam osjecaj da brzo popustaju, sad neznam dali je do kvalitete ili to bas tako mora bit.
Corector:
Pitaj boga, to je vozeno sezonu na Nrgu, pa par mjeseci na Runneru i jedno sezonu i pol do dvije na Elystaru, i sad cijelu zimsku sezonu.
Znaci ne bih nikad vise isao na visoke tajminge nema sanse, ovo je prakticki dosta rastelan prijenos, ali masina sve izgura. A ne ono kad mi 0.2gr rolica igra ulogu hoce li me uzvuci ili ce stati. Taj siroki powerband me spasava od stelanja, tolerira mnogo.
matija84m:
Zanimljiv je taj veliki raspon okretaja. Kod dr eva se bas osjeti da je jak na nizim okretajima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju