Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
--- Citat: aragonY - 07 Ožujak, 2020, 18:46:28 ---Pa ovo je sad skoro pa sf4 s ovim nosacem za mob ;D :headbang:
--- Kraj citata ---
Oko sokolovo :D
Evo ga, instalirao sam uticnicu u medjuprostor izmedju kmh satai i vizira. Taman u tom dzepu je sve suho i zasticeno, tu mogu umetnuti i veliki powerbank(e) bez problema.
Uticnica ispod sjedala je i dalje tu, ali kad navigacija krene zderati bateriju, ovo je najbolje rijesenje.
Imao sam i jednu anegdotu, tice se samo francuz qualitija. Kad sam zalemio plus zicu, onako vruca, dodornula je minis zelenu oem zicu mase od peze i probila je, te je nastao kratki spoj. Ajde barem osigirac izbacuje bez greske. Izolirao sve i dobro. Bas je napacena ta francuska izolacija.
E sad bih jos trebao skeljiti s lijeve strane okruglu kromiranu cuku s prikazom temperature. Naravno, to bi skarabudzio tako da bi dodao jos jedan senzor temperature i mogao bih saltati senzore npr. Temperatura masine/vanjska temp.
Moram i na Runnera sloziti usb na volanu, to ce biti teze izvesti jer nemam ideju kamo da bude diskretno i zasticeno.
Zigas:
Htio komentirat, dali ideš u Dakar i vidim, da si si več stavijo u navigaciju :icon_thumright:
Zato te toliko znimaju amortizeri zadnje vrijeme. :icon_scratch:
Corector:
Nece peza na velike tripove, pala je na testu udobnosti, kako god pokusam, i dalje razbija kičmu i bubrege. Skinuo sam dobar amortizer sa Aprilie SR koji sam prije provjerio i na Pezi se ponasa pretvrdo.
Corector:
Vrhunac ilegalne voznje pod adrenalinom
aragonY:
Jesi to danas dvaput uradio tu na istom mjestu ili je ovo repriza od nekog drugog dana? ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju