Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Frendić
Imam oko sokolovo za smetlište :toothy9:
matija84m:
Ode twingo da ga recikliraju i naprave novog :toothy10:
PchelaUbica:
Bit ce za ramu od spidfajta :laughing7:
zvonkec92:
--- Citat: PchelaUbica - 28 Veljača, 2020, 19:10:46 ---Bit ce za ramu od spidfajta :laughing7:
--- Kraj citata ---
mislis od vive 😂😆 LC su proslost sada je AC in
Corector:
Mali jubilej.
Uskoro, ako bog da, necu vise morati samo i iskljucivo koristiti pezu, jedva cekam da istjeram Gileru, super udobno skuterce (s hidro vilicom i meksim zadnjim amortozerom), cim sjednem na Gileru odmah se oslobodi hormon extremnog tripanja, jedno 30 kila istog.
Neki dan kad je doslo ljeto, zeleni centralni je toliko omekanio da mi je skripao remen kad dam pun gas haha. I poveca mi se srednja putna brzina dosta na istim okretajima.
Trenutno kruzam na 5500rpm pri 45kmh dok je masina hladna. Upalim skut, i lagano gmizem prvih 2km, masina se ne cuje s rezom. Prava eVropska 2T masina, nadmasuje euro 12 standard.
Kad sjednem na karbosa doslovno poludim, dreci se ko svinjce pred klanje, ajde bezi....
Sta jos reci, pa jebiga posto nista ne serafim, onda samo zajebancija, makar sam u pripremi da ugradim nosac za mobitel, sve sam vec nabavio, eto to ce biti upgrade uskoro.
Ono selotejp aktivno vizirče se i dalje drzi, spasilo me je za Oskara jer sam se potpuno izolirao od vjetra. Neki kazu da je ruzno, al boli me k ionako sve sto je ruzno obicno bude zdravo. Cim zatopli ide dole, a to ce uskoro.
Trebalo bi tripnuti do Kine, bas sam danas dobio neku inspiraciju.
I gle ovo, posralo mi opet pezu, nije mi jasno kako kad nema nicega iznad peze, sta je dosao iznad i namjerno se istresao?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju