Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Poink, s obzirom da impulzivno reagiram na sve francusko, odlucio sam povuci haiku o pezi, i djelovati edukativno kad unrijesavanju francuskih problemcica, bonboncica...
Dakle, nakon pranja miniwashem, pezi se napunila bravica sica vodom i to je zaledilo da nisam imao pristup ispod sjedala. Nakon svakog pranja minjwashem, uvijek bi trrbali ispuhati bravice i spricnuti malo silikonskog spreja, da bi to sve lijepo funkcioniralo.
To se nebi desilo da brava ima savrsen francuski kut pod kojim je montirana tako da se voda slijeva u nju, dok je kod Runnera ona pod 90* fino i nikad problema. Ali dobro, trrba se drzati pravila o odrzavanju bravica.
Suncanje francuskog da se odmrzne bravica
Bravica pod negativnim francuskim kutem
Runnera mi je zao drlogarit, peza je za to stvorena :D
dario007:
Popisaj se po njemu,odma ce ti se odmrznut :icon_scratch:
Corector:
E hvala, za drugi put cu znati, makar me ovo jos nije iznenadilo pa nisam ni bio svjestan, a na bravici ima onaj limic kao nastita od grubih cestica. Nemam mira s ovim francuski otpadom, ono sto je preostalo, samo je pitanje vremena kad ce zakazati.
Fali mi udobnost Runnerice, ovo je drlog koji jos klopoce jer ima dugacke i ravne plastike koje nisu kompaktne zbog toga, i nikada ne moze biti na toj razini.
Polako ali sigurno, naginjem ka odricanju od francuskog smeca, i zelim to svesti na apsolutnih 0%. Netko tko se minimalno vozi, zadovoljiti ce se s bilo cim, ali ja ne planiram provesti gomilu kilometara na jednom od francuskih isprdaka.
matija84m:
Nesmis prat skuter :dontknow:
Ti su francuzi trebali navest u uputstvima za upotrebu.
roc:
S upaljačem zagriješ ključ i on će otopiti led.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju