Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (2/257) > >>

aragonY:
vatafak tek sad vidim ovu temu   :angry7:

Sretno sa slaganjem kauč veverice i ne zamaraj se aerodinamikom, smeša je bitnija  :headbang: . Nadam se da ćeš otići korak dalje pa napraviti airbox sa predfilterom, komorom, predkomorom i nepovratnim ventilima kako nadmorska visina i zavjetrina ne bi mogli ometati idealne uvjete?

Corector:
Mrale smesa ce biti za Oskara, i biti ce bolje podesena nego ijedan karbos, tako da dzaba vam trud jer je sve uzalud. Ovako kad krenem za BiH, samo si pogledam na google maps lakav je teren i kopiram najbolju smesu za Bosnu.

Nego, evo danas uhvatio malo vremena, i odmah sam otrcao do peze da mu izbadim drob pa neka trune u djubretu! Konacno sam raskinuo za vijeke vijekova s karbosom, nikad vise! Osjecam se extremno opusteno, jer znam da me ne ceka dugi spisak dijelova i problema oko masine. Nije li to extremno kad znas garantirano da nece biti problema??

Posljednje slikanje i trenutak od kojeg zapocinje vecna i garantirana sreca!

Ma mrs vise i peza, ovo je jebeni vrhunac i zadnje sto mi se sjebalo!!!!!!! :angry9:

Usporedba vecnog agregata i zamorceta

Extremno srecan i skacem kao veverica, veceras castim drustvo i kafance!

Vidi filtera za trkacu smesu mraleee, moram napravit distancer jer ne zelim piaggio amortizere koji su previsoki. Medjuosovinski raznak je isti, moram izmjerit u milimetar ali po markeru je to isto kao prije.
[2

Nek je vecna slava piaggio purejet agregatu :poklonitesekralju:

runn3r:
Ova spužva od filtera izgleda kao da je izrezana sa neke stare fotelje i ubačena unutra haha  :icon_biggrin:

Ma "pežo" mašine su općenito smeće ne znam kako nisi probio do sad s njim.. Imo mi je frend speedfighta 2 i svako malo neki kvarovi lik spušio u njega sve pare i nakraju opet ne radi..

Corector:
E mrale svaka ti cast, imas pice i to ne jedno nego vise ljutih!!!! Ma ovo je zamorce u picku materinu vise, i ovo nije prva pezo masina koja je extremno jebe. Ovaj euro 2 blok, znaci to je smetliste kakvog nema. Jos onaj euro1 nekako
, ali ovo je horor i slom zivaca. Zaboravio sam reci da mi je izvukao 1 korak navoja iz zadnje celjusti kad sam odvrnuo lajtun. Ma mrs vise u djubre!!! Sad drazim g#vn# od kera pa da nabacam po toj masini.

Ona spuzva i jest od namjestaja, pregusta i herava.

E da,odbit cu peugeotove znakove i staviti cu od bmwa.

dario007:
Sta ces s filterom,ako stavis onaj novi mali box,mozes ustekat amortizer?Samo si slozis 19mm ulaznu rupu i otfikaris pregradu na poklopcu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju