Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Ostaje ovaj filter, distancer ce to sve rijesiti jer prolazi sve fino kad se podigne skuter. Sad je ovako propao na onom parcetu flaha koje ga tek toliko drzi dok ne stigne podizac tj. adapter amortizera.
Prvobitno sam htio pobrusiti selene masine za 3mm, ali imam bolju ideju koja ce kasnije biti temelj za plug&ori piaggio masine. Trag kotaca je u sredini, udaljenosti i tolerancije odlicne, nista ne lupa niti zapinje.
dario007:
Onda odlicno,poslikaj malo vise toga...nemoj skrtariti.
Bit ce serijala purejet ili planiras nesto u 70ccm?
Corector:
Ovo je ustekano u par minuta. Dobro da nisam uzeo fleksu i sasjekao pezine dijelove da sto prije izleti van. Radije bih isao pjesice opusten nego vozio ovo vristajuce zamorce koje se ne mice s mjesta.
Poslikat cu kad krene svojim tokom, samo nek je masina usla ispod i ja joj se prvo moram nadiviti.
Na ovom ce ostat 50ccm. Iako je u glavi ideja da se usteka jos jedna purejet masina s mhr replicom 70,ali na cagivu. To je 40kg laksi skuter od runnerceta, i ako ide za 2 sekunde ranije na 201m ima da isprska mnogo toga.
Evo ti par slika od kojih krecu ideje
E da, i stavio sam si malo truli regulator pritiska
Ova svijecica sluzi samo kao cep za cilindar,doci ce nova.
Skratio osovinu od vxr klackalice na mjeru
Tek mu je 13500tkm
I taj peza agregat je tako prljav ko krme koje se uvalja u blato. Zadnji kotac ga isprska i izdjubri,karbos malo proslini i usere deklo i to sve izgleda bas onako kako i prilici.
Imam agregat sa 45tkm purejet i kao novi je,avozio sam ga i po kisi.
Po meni je cak projekt i gotov, problem je rijesen i prolema vise nema.
Dalje nastavljam u opustenom tonu, rijesio sam se robije!
RunnerSukosan:
Ja se javljam kao testni vozac za cagivu :headbang: Ipak sam ja testirao i dao plaketu crvenom nrgju, crnom ,runnercetu i cagivi karbos... :toothy12:
Corector:
Mrale moze, i jos ti je posudim da tripnes di treba :frajer:
Zaboravih da moram maci malossi ili polini glavu za 70. To je najveci problem. Nije nemoguce, al treba se malo potrudit i nije za dzabe kao sve ostalo :toothy12:
Recimo da stavim malossi,taj nema.problema s cementacijom bolcne klipa,ima silikonske brtve i ima jebeno dobre karike. Sve te probleme sam dozivio s polini smecem koje mi je ukaljalo ugled purejeta, ali zato purejet 50 ne moze nista nadmasiti.
I kad bi stavio replicu, to bi duralo jako dugo, a sljedeca najslabija karika je veliki lezaj u klipnjaci, samo taj bi potrajao u gradu, jer na tripovima makimalno opterecenje potraje vise nego sto je grad dug i sirok.
Makar bi ja duleta rado probao posto sam pripremio smjesu za njegove apetite. A DR evo radi na malo visim tajminzima trenutno i opet izuva u startu od momenta, a vrti se vise od polini sporta.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju