Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Sto je sigurno, sigurni je. Ovi francuski cepovi od goriva i ulja imaju prevelike rupice na sebi pa mi stalno bale kad su rezervari puni, nakupi se s godinama malo i prasine kroz te oduske.
Corector:
Vlazni uvjeti uzimaju svoj danak, ali sve ce se to rijesiti cincanjem.
Nakon sto sam utvrdio zimsku potrosnju koja ukljucuje osjetno vise rada u leru (zagrijavanje masine), i puno vise hladnih startova, odlucio sam provjeriti onako usput moze li se srezati 3.3l na 100km.
Ovaj put se nisam vozio konstantno do kraja i nateravao da sto vise vremena provedem iznad 90gpsa, nego sam se taman lijepo fluidno vozio i najcesce odrzavao brzinu izmedju 60 i 70kmh. Koliko god malo gasa dao, dobrano sam izbrasnario sve 4T 50 skutere na koje sam naisao.
Rezultat je 2.75l s tim da sam ga par puta malo ispuhao, dakle kulturna gradska voznja moze na 2.7 s eLJistarom, ovim cinom sam nadmasio sve jedan peugeotov agregat.
E da, i sporija voznja puuuuuno sporije rashladjuje.
matija84m:
Bas me zanima kako ce to izgledat kad se pocinca :dontknow:
Neko vreme ce bit ko nov.
Nije to ni skupa varianta jer cincanje ide po kili :toothy10: A auspuh je lagan.
PchelaUbica:
Pa ovo nisam jos vidio da netko radi. A bilo je nekih tema na forumu mislim sa negativnim komentarima u vezi cincanja.
Al ne kuzim zasti nebi valjalo prvo pocincat pa onda ofarbat . Kao sto se sa kovanim ogradama radi.
Problem bi jedino mogla bit visoka temperatura
Jel znas koliko bi ti uzeli za cincanje jednog spuha ako si se raspitivao?
matija84m:
Problem bi mogo bit samo na grani.
A na cink se boja ne prima bas dobro.
A cjena je bila oko 6 kuna po kili. To je sasvim ok.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju