Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (91/257) > >>

Corector:
Zamjenio sam regler koji je krenuo propustati povremeno napon od 16V. Dijagnosticka lampica je dojavila problem, blinkala je i izbacila gresku 9. Unatoc tome, vozio sam se jedno desetak dana, dok neku vecer nisam primjetio kako se rasvjeta kmh sata pocela vidljivo pojacavati, i lampica mi je davala do znanja da je problem sve cesci, reko sad je dosta.

Sjebao sam ga na nacin da sam namjerno iskljucio sve potrosace i tako se vozio (sva svjetla) jedno 100km u komadu (da sto bolje napuni novi akumulator) i jos po gradu barem 100km.

S druge strane, regler sam montirao upravo u ovaj polozaj, tako da vlaga i voda nisu mogli dugo izaci uz dzeka. To sam zaboravio napraviti kako spada, i kao za vraga ovo je jedini dzek koji nema gumicu da drzi 100% ciste kontakte

matija84m:
Obicno je okrenut prema dole i sve iscuri van ako i uđe voda. Recimo na dna nema nikakva gumica da brtvi protiv vode :dontknow:

Corector:
Ma nemas brige ako je dzek prema dole okrenut, uvijek ce se ocijediti i nece ti oksidirati. Jos sam se ja zajebavao sa zaljevanjem masine iz one bacve tako da sam ga i tu dobrano napacao.
U 2 godine otkako sam ga skarabudzio, sve je izvrsno, prosao je extremnu torturu tako da me skupa sminkerska  smetlista ne zanimaju.

SF2 Freak:
.

Corector:
Da da frendic, tesko je odrzati savrsenstvo u neadekvatnim i extremnim uvjetima, jer forsiram vojne standarde.

Zlo je kad imas sve pic mic, i tepas skutercetu, a on te izda i zajebava svako malo :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju