Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
dario007:
Lezaj primara je lijepo prosvirao :laughing7:
Corector:
Lezaj primara sam zamjenio novim posto je stari grebao i sustao, makar sam se zajebao jer sam prvo ubacio lezaj u dekl, pa sam onda nabijao osovinu prek kaveza vodeci racuna da se sto manje stresia, al jbg. Fan peze kaze da je to ok i samo tuci, pa evo sad mi se cuje piaggio serijska getriba ko pezina.
Nisam htio nista ponovno dirati posto je ovo bio test za getribu na purejetu, a cuju se zupci jer je taj zip presao jako puno km, i rijetko je ulje marke Total koje je vidljivo rijedje a iste je specofikacije kao neka druga.
Nakon 5 sekundi istrazivanja, saznao sam da pezo zaista radi robu s greskom
matija84m:
Jucer sam mjenjal osovinu primara i kad sam ugrijal lezaj koji je u blokou osovinu sam rukom stavil na mjesto bez sile. :dontknow:
dario007:
Taj malossiev bi stavio i bez grijanja,zato ima osigurac sa zadnje strane lezaja,da nebi kliznuo van...
Corector:
Neugodnosti s francuskim ostatcima ne planiraju prestati provocirati. Strogo pazim da Elystar ne pokisne, osim ako idem u kisu. Poceo mi je mociti dupe sto je jako frustrirajice kad vidis fleku od 2 kvadrazata iza, i hlace ti same opadaju.
Svake godine moram staviti novi silikon, inace ne dolazi nista i brutalno se smocim u tvornickom izdanju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju