Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 17 Studeni, 2019, 18:57:48 ---Imam sat sa powera purejet,dajem ti ga za jedan rucak/veceru 17tkm na satu.
--- Kraj citata ---
Propeljaj ga sa svjecicom bez rezistora, mozda dodje na nulu, mozda na 765433km, ko zna :toothy12:
dario007:
Nemrem ga propeljat jer karbos nece upalit kad spojis taj sat,zato mi i je viska...
dino73n:
--- Citat: dario007 - 17 Studeni, 2019, 19:30:02 ---Nemrem ga propeljat jer karbos nece upalit kad spojis taj sat,zato mi i je viska...
--- Kraj citata ---
Ja upalio jednog prije 15ak dana. Samo sto ne radi temperatura i pokazuje 5k rpm kad radi na leru.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Corector:
Obrtaljku ne mozes rijesiti nikako jer kupi signal s ecua, a senzor temperature je takodjer drukciji i zato je razlika.
Eto jesam rekao da su dijelovi smijeh :D
Corector:
Ide purejet lijepo, za tripanje taman ono sto trazim :D
Setup:
- DRevo 70 netaknut, 0.4mm brtva, malossi glava
- multivar 2000 i 7.2gr malossi
- piaggio oem remen 18.2mm
- zeleni centralni malossi
- ZX duga grana
- serijska kompletna getriba piaggio zip (ovaj je vozio dostave pa se zato cuje)
- ditech polutka bez sajbice 0.7mm da mi remen ne jebe bendox i anlaser
- pritisak goriva dignut na 3bar + ditech malossi ecu
- TPS razbusen na 20mm, airbox 20mm serijska spuzva
Malo zajebava francuski uredjaj za mjerenje brzine koji nije predvidjen za brzinu koju razvija purejet, ali doci ce uskoro kineski ili talijanski satovi i to ce biti rijeseno.
Fali 1 crta na pokazivacu goriva koja je nestala na 61km, sto znaci tocno 3l gradske voznje.
Ne znam sto se desava, ali malossi rolice su savrsenstvo, oem mi rade probleme (ista gramaza, a ponasa se kao 1gr teze, puno tromiji odazov na gas, prednost je veca brzina s manje gasa, ali zato je i trom na gasu jer su uvijek "visoko" u variomatu).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju