Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Moras malo i kinesceta, ledice im duraju pod uvjetom da i kostaju.
Ova fora s H4 lecom je prejebena, konacno imam svjetla! Cutoff je savrsen. Dino preporucujem ti ovo rijesenje.
Kad je Suhi vidio, odmah je htio da apgrejdamo i Bumbara, jer pravi triperi moraju imati svjetla koja omogucavaju brzu voznju ponoci.
Elystar ima H4 zarulju u originalu i do je plug&drive, s tim da nisam dobio dugo svjetlo pa cu vidjeti jel se moze podestiti...
Na Vivacitiju je obicna balonka BA20S, i upasali smo H4 ledicu na nacin da smo urezali 3 utora za ona 3 kraja na H4 zarulji, a plasticno grlo od BA20S zarukje smo isjekli tako da je u ulozi podloske koja pritisne i zakljuca H4 zarulju. Rezultat je takodjer odlican jer za kratko svjetlo nije ni bitno sjenilo nego samo prozirna lastika od fara da je sto cisca.
Na Bumbaru je malo prenisko jer smeta komadic rame koji cemo odsjeci (priprema za kiler)
matija84m:
Da da priprema za kiler :toothy10:
Kazes da su skupe? Kolko kosta zarulja?
zvonkec92:
240kn par
matija84m:
A cjena bas i nije kineska :dontknow:
Ali dobro svjetle nemas kaj rec. Ako poduraju bit ce ok :icon_thumright:
dino73n:
Ja sam skoro promjenio sijalicu u svom Medleyu. Ubacio Erfolg H4 LED od 50€. Sijalica je ok,svjetli jako i bjelo al nije bas da opravdava cijenu. I dalje imam par crnih tacki u snopu. Tako da sam i ja narucio ovu LED projector pa cu vidjeti hoce li moc stat u far.
Evo ovu sam narucio
BAM 32.13 35%OFF | AILEO Canbus 90W/Pair Lamp H4 LED Mini Projector Lens Automobles Bulb 20000LM Conversion Kit Hi/Lo Beam Headlight 12V24V RHD LHD
https://s.click.aliexpress.com/e/EbrlHxAs
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju