Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (62/257) > >>

SF2 Freak:
Bijeli centralni vrhunski jer je namjenjen Pezgeot Multivaru. Znaci imas Francuski Malossi bijeli centralni mora da ce istrunut ditech polutke od sramote.

Corector:
Ne bih htio sirit mrznju, ali definitivno nakon dve milijarde opekotina s francuzima, mislim da nisam fan istih!

Naime, jucer sam natocio pun tank, i plovak goriva je poceo srat j#bo mater svoju francusku. Dao sam mu jedan dan fore, medjutim evo i drugi dan sere i ne pokazuje tocno kolicinu goriva, umjesto da pokaze pun, on baca 1 do 2 crte manje. Inace je nepouzdan na rezervi i zahvaljujuci francuzima, ostao sam bez goriva blizu Maslenickog mosta na Pagu ( nije li to divno j**** ti isusa francuskog!!!), i jednom tu u Zgu sto cemo ajde presutit jer gurat 400m je pickin dim naspram Paga gdje je bilo 20 ili 30km do benge...

Rezime, francusko-talijanski hibrid, samo jos francuske komponente seru.
Jos jedan rezimre, s talijanima se znam vozati po rezervi danima, i tocno znam po skali koliko jos mogu...

Ne mogu rec samo francuz, cak i da mi platis.

Corector:
Kamionce radi za Nobela. Neki dan natovario na njega malo preko 90kg akumulatora, i nesto gvodzdja, 4 amortizera, 4 veca diska od auta i tako jos nekih sitnica. Kad sam sjeo, Elystarce se opasno priblizilo podu, mocan osjecaj , ali zadnji amortizer od peze ima neki djecji hod, pa cim mrvicu jace sjednem, nabijem do granicnika, tako da sam bio oprezan do Sekundarca, fala Bogu oa je kod nas moguce izbjeci rupu gdje bi mi iskocio amortizer po putu.

Znaci bijeli centralni mi je super, i nadmasio je ljubicasti i zeleni na ovom.skuteru. Remen je neki skroman polovnjak, oko 17.6mm, al je Mitusuboshi.

I danas sam odlucio odraditi jedan opaki tjunerski zahvat, skinuo onu sajbu i dobio 4kmh gpsa :D

Prednosti bez vizircetine:
- bolja upraljivost, ne ljulja ga vjetar, laksi je na volanu
- tisi za voziti, ona nabijacina vjetra u kacigu je bas bucna
- veca krajnja brzina pod uvjetom da dobro zalegnes i da vizir zapravo bude suvisan

Prednosti s vizirom
- ne puse do glave
- veca putna brzina za par kmh u normalnom polozaju sjedenja

Dakle s ovom kamioncinom jurim 92 gpsa, a nemam ni rezonancije :D Prije je isao 93-96 gpsa s novim remenom.

dacerovs:
Identicno kao i kod mene. Bez vizira ima vecu krajnju ali kad se skroz zalegnem jer inace vjetar roka u prsa.
Uglavnom, trebalo bi ga odnijet u Novu Formu na selskoj da ga skrate i fino obrade kad se vec ekipa bavi pleksijem i svim slicnim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
Kad je isti vrag od skutera. E al ja na Beverliju nisam mogao trpiti ono brutalno samaranje od kratkog vizira i buku.

Sad imam DR-eva ko novog u steku :D Necu stic poderat ovu pedeseticu, ponekad mi dodje da budznem Elistarce.

Stavio keramicku vunu, vratio vizir, i rijesio klepetanje prednje plastike oko sata jer francuzi nisu stavili serafe yizzs, a navoji nikad vidjeli serafa, niti dosjed plastike nije ocrtan od serafa.

Top je brutalno zapekao, posto mu je ovo valjda peta sezona i cetvrti skuter.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju