Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (61/257) > >>

aragonY:

--- Citat: Corector - 03 Svibanj, 2019, 10:52:34 ---Nema opasnosti, mikroremen se uvijek pomoce prema vrhu radilice a tu su mu distance.
Dino jesi ti rekao za ovu problematiku dok smo bili kod tebe ljetos?

--- Kraj citata ---

Jeste, rekao je sjecam se i ja  :)
Također smo spominjali stavljanje diht mase na osovinu uljne pumpe kako bi se sprijecilo trosenje donjeg zupcanika mikroremena a i same osovine uljne.

Corector:
Svaka cast Dini, vise se nisam mogao sjetiti, a napisao sam u runner temi da mi je netko rekao, tako da treba zahvaliti Dini na ovome ;)
Diht masu sam probavao od priije ali nisam zadovoljan, tako da sam stavio kvalitetan termo buzir na zupcanik uljne inapresao sam zupcanik u uljnu i onda sam nanesao uljnu istovremeno sa spojenim zupcanikom. Preostaje mi da vidimkakp to funkcionira kad otvorim iducom prilikom.

Oduvijek su me fascinirale usporedbe PIAGGIO VS PEUGEOT, gdje se positovjecuju sitnice i extremni kvarovi, odnosno DJECJE BOLESTI koje rijesis s lakocom, i TUMORI, RAKOVI I SIDE NA PEZI koje nikad nemres rijesiti xaxaxaxa

I da ošinem jos jednom s letvom, dzaba ti bit doktor s takvom bolestinom

Corector:
Dobivam dosta upita kako Eystar ide kao na drogama (najvise vim kad me Francuz pita) tko ga ima u serijskom izdanju zna o cemu pricam, i to je valjda najslabasniji skuter ikada. Serijala ide neupotrrbljivo kriminalno lose.

Elystar u najboljim danima (s novim remenom).
Ovaj video sam odlucio snimiti nakon sto sam se sjurio i vidio da je prejeben spust, isplatilo se odvoziti jos jednom :D

Corector:
Sinoc sam imao pretovar na elystaru, bijeli centralni ne popusta niti pod jako velikim opterecenjem. Sada nakon vec duze ganjacine, nemam niti jednu zamjerku na bijeli, dok je zeleni znao omekaniti, znato usporiti odaziv na gas, spustiti radne okretaje i osjetno sjebati start.
Jos se ceka odvozit Sljeme i preko 30℃ vani. Bit ce siguran sam bolji i vec je konacan odabir i baza za setupiranje pedesetice s multivarom i ditech polutkom s remenom 811x18.5, opruge kvacila crne malossi, ali pokusati cu se prosvercati sa serijskim jer kenjaju samo kad se masina dobro ugrije.

Corector:
Samo gas, TOČKALO perfektno prebacuje od tocke do tocke, s nevidjenom i neshvatljivom pouzdanoscu, zivim za trenutak kad ce se pohabati purejet pedesetka... bijeli centralni je i dalje za Oskara.

Kako kisa svako malo sere, elystar se redovito lozi izmedju pljuskova, onu dekicu brijem da necu skidat niti u sred ljeta, jer mi elystarce treba u jutro i navecer.
Ne znam jesam li jebao mamu Pirelliju na mokrom, znaci vozis se ko po jajima i opet pazis kp usran jer osjecas da klizi pirelli sam od sebe. Na jednom.semaforu mi je dobrano zaslajdrao, ima moc...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju