Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
TopPerfomance4:
Elistar low rider
Corector:
Veceras je odradjena nocna voznja. Izbrasnario sam oko 180km, i to po ZGu i okolici haha. Potegao sam do Ikee, pa preko V.Gorice prema Pokupskom, zatim do Samobora i Luckog. Grad sam presao vise puta, tako da sam u N.Zagrebu bio 4x, kod Ikee 2x, u west sajd sitiju 3x hahaha
Uglavnom, Elystar je za Oskara, djubretar ima autonomiju od 320km s 8.5l goriva. Na kraju sam ostao bez goriva 300m od bebziske jer mu je pokazivac malo zastekao. U rezervar s nacukavanjem stane 8.55l.
Kad usporedim ono tankiranje na 100km od cepa do cepa i sada na 320km,.dobovam 2.65l na 100km. Prezadovoljan sam s Elystarom jer mi na pun rezervar s ovom mapom ostvaruje ustedu od nekih 80km, a to je usporedba u purejet svijetu. A kamoli da ga usporedjujem s jebenim karbosom zbog kojeg gubim ČAK 150KM na jedan rezervar, aloooo, gratis 150km imam u usporedbi s Runnerom Karbosom i ZX auspuhom. Za skuter od tocke A do tocke B ovo je vrh, i jos ne moram serafiti po karbosu, stelati i ostale pi*darije.
dacerovs:
Bogme jebenica potrosnja, moj X8 sad ovaj zadnji rezervar posrkao za 275km i natocio sam ravno 10L do cepa. Sa serijskim variomatom sam radio 60km vise sa 10L benge.
Sta se autobusa tice ok al je zanimljivo da jedan 250i.e trosi isto, a ide puuuno bolje kad pozelis.
Btw, mozda ti se potrosnja smanjila sad kad si aerodinamiku popravio hahahha.
Ja cu napravit test bez vizira pa da vidim kolko ga to koci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Koci ga dosta, jako ga zajebava vjetar kad promjenis smjer, jasno se vidi po brzini opadanja kazaljke, a i kad pustis gas puno brze gubi brzinu od aerodinamicnijih skutercica. I kad puse jak vjetar baca te amo tamo, a recimo runner jebacki ide i po buri haha
zvonkec92:
Vječni triper danas uočen na prelazu preko pruge u Trnavi....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju